Ο ΝΟΠ 8-7 στο ντέρμπι του μίσους και επίθεση στον Μάκη Λυκούδη

Παρασκευή, Μάρτιος 17, 2023 - 12:01πμ
Ντέρμπι μίσους

Ο ΝΟΠ ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 75ου πρωταθλήματος πόλο της Α2 εθνικής κατηγορίας, το βράδυ της Τετάρτης (15/2) στο «Αντώνης Πεπανός», καθώς επικράτησε δύσκολα, αλλά δίκαια με 8-7.

Το ματς έγινε στη σκιά των καλοκαιρινών μεταγραφών (9 αθλητές του ΝΟΠ μετακινήθηκαν στην ΝΕΠ) και των πρόσφατων δύο αναμετρήσεών τους για το πρωτάθλημα νέων και το πρωτάθλημα  εφήβων (η ΝΕΠ επικράτησε και στα δύο).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, νευρικές και οι δύο ομάδες και έληξε μόλις 2-2. Ο ΝΟΠ ξέφυγε με 6-3, για να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό επί μέρους σερί της ΝΕΠ που προηγήθηκε με 7-6. Ηταν σημείο στο οποίο ο ΝΟΠ έχασε τον Τάσο Βικάτο με αποβολή για χτύπημα στον Σπύρο Λυκούδη.

Τελικά βρήκε λύσεις πέτυχε δύο γκολ και έφυγε νικητής από το κολυμβητήριο, και μάλιστα για 15η φορά σε σύνολο 25 αγώνων με την ΝΕΠ στην ιστορία τους.

Εξαιρετική η διαιτησία των Αχλαδιώτη - Κυράνη. Τα 8λεπτα: 1-0, 1-2, 4-2, 2-3.

ΝΟΠ (Κραβαρίτης, Λαμπάτος): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος, Πολάτος, Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 1, Μπιτσάκος, Ανδρικόπουλος 4, Γκότσης , Βικάτος 1, Πασσάς, Βουτσινάς, Σοφός, Τριαντάφυλλος

ΝΕΠ (Λυκούδης, Αργυρόπουλος): Λιβαθηνός, Λυκούδης 2, Καλαμάς, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 1, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Καραΐσκος 2, Δραγώνας, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.

Ενδεικτική του κλίματος μεταξύ ΝΟΠ και ΝΕΠ, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΟΠ, που κάνει λόγο για ανάρμοστη συμπεριφορά του Μάκη Λυκούδη.

Αναλυτικά:

"Νέα νίκη για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών καθώς επικράτησε του....ΝΟΠ 2 με σκορ 8-7.
Φυσικά χαριτολογούμε καθώς με το σκουφάκι της ΝΕΠ αγωνίστηκαν συνολικά 7 παίκτες που την περσινή χρονιά αγωνίζονταν για την ομάδα μας, με τους 6 από αυτούς να είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας.
Όπως φαίνεται η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια στο ΝΟΠ απέφερε καρπούς καθώς οι αθλητές μας στελεχώνουν ουσιαστικά 2 ομάδες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι καμία ομάδα δεν έδειξε καλό πρόσωπα ενώ η άμυνα έκρινε τον παιχνίδι
Οι παίκτες μας ήταν πιο σοβαροί και έδειξαν να μην επηρεάζονται από την εμπρηστική συμπεριφορά του αντίπαλου προπονητή.
Πρώτος σκόρερ του ΝΟΠ ο Ανδρικόπουλος με 4 γκολ.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας διατηρεί τη διαφορά των 4 βαθμών από το δεύτερο Νηρέα Γέρακα και κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 19/3, εκτός έδρας, απέναντι στο Γ.Σ. Ηλιούπολης".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΠ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΠ
Υποστήριξη: SilkTech