Ο ΝΟΠ 17-9 την ΠΕΚΕ Βροντάδου

Σάββατο, Ιανουάριος 8, 2022 - 4:35μμ
Ποδαρικό με νίκη το 2022

Με 17-9 νίκησε ο ΝΟΠ την ΠΕΚΕ Βροντάδου Χίου το απόγευμα του Σαββάτου (8/1) στο "Πεπανός' στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής πόλο Ανδρών.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, εμφανώς επηρεασμένη από τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και ορισμενες ελλείψεις, η ομάδα του ΝΟΠ επικράτησε τελικά με 17-9.

Ο Ναυτικός Ομίλος ξεκίνησε στραβά το παιχνίδι καθώς ήταν πίσω στο σκορ στο τέλος του α' 10λεπτου με 5-2.

Η ομάδα της Χίου αν και με αρκετές ελλείψεις εμφανίστηκε αρκετά αξιόμαχη στο 1ο ημίχρονο. Με ένα δυναμικό ξεκίνημα προηγήθηκε με 0-3 με την 1η περίοδο να λήγει 2-5.

Στη συνέχεια ο ΝΟΠ παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, ισορρόπησε το παιχνίδι με το σκορ στο ημιχρονο να είναι ισόπαλο 7-7.
Στην 3η περίοδο η ΠΕΚΕΒ μην έχοντας αρκετές λύσεις στον πάγκο έδειξε αρκετά κουρασμένη και δέχθηκε 6 γκολ ενώ πέτυχε μόνο 2.
Η τελευταία περίοδος συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο ενώ η διαφορά στο σκορ επέτρεψε στο Βασίλη Λαμπάτο στα τελευταία λεπτά να δώσει χρόνο συμμετοχής στους πιο νεαρούς αθλητές.
Αξιοσημείωτο ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα όλοι οι παίκτες του ΝΟΠ πλην του τερματοφύλακα, ήταν κάτω των 18 ετών.
Τα 8λεπτα: 2-5, 5-2, 6-2, 4-0

ΝΟΠ (Λαμπάτος): Βυθούλκας, Γεωργαράς 2, Πολάτος, Κανελλόπουλος 4, Φιλιππάτος 1, Γουρδούπης, Μπετχαβάς, Κωνσταντακόπουλος, Λυκούδης 4, Γκότσης 1, Ανδρικόπουλος 3, Πασσάς 2, Γιώτης, Καραϊσκος, Νεγκίζ.

* Ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του ο Βασίλης Λαμπάτος που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της αποστολής.

* Όπως σημειώθηκε στο «Φ.Α.» δεν έγινε παρουσίαση των ομάδων λόγω απουσίας μικροφωνικής εγκατάστασης.

* Ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα έκαναν τρεις νεαροί, ο Θωμάς Μπετχαβάς, ο Οδυσσέας Φιλιππάτος (σκόραρε κιόλας0 και ο τερματοφύλακας Αλκιβιάδης Γιώτης.

ΟΧΙ Η ΝΕΠ

Ο κορωνοϊός...χτυπά παντού χωρίς διακρίσεις! Έτσι...Χτύπησε και στην πισίνα και έτσι το προγραμματισμένο για αύριο (9/1) παιχνίδι της ΝΕΠ με την Καλαμάτα στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική της Α2 Εθνικής πόλο Ανδρών δεν θα γίνει. Ο λόγος; Η ομάδα της Καλαμάτας ενημέρωσε για αρκετά κρούσματα με συνέπεια το παιχνίδι να αναβληθεί.
Το πότε θα διεξαχθεί θα το αποφασίσει προσεχώς η Ομοσπονδία σε συνάρτηση με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν με την πανδημία.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech