Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Διακοφτού καταγγέλλει την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ

Τρίτη, Μάρτιος 2, 2021 - 11:52μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού - Αθλητικού Ομίλου Διακοφτού εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την υπολειτουργία, όπως υποστηρίζει, του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Διακοφτό, καθώς και την αντίθεσή του στο σενάριο απομάκρυνσής του.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

"Ζούμε ξανά την εποχή της κατάργησης του υποκαταστήματος της ΕΤΕ και της υποκατάστασής του -για παρηγοριά- με το γνωστό προβληματικό ΑΤΜ.  Και ενώ εδώ και δυο χρόνια περιμένουμε την απάντηση του -από 162 επαγγελματίες και συνταξιούχους- ενυπόγραφου αιτήματός μας προς τη Διεύθυνση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου του Ομίλου Eurobank για αναβάθμιση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος μέσω και της τοποθέτησης ΑΤΜ, με θλίψη διαπιστώνουμε την υποβάθμισή του έως και την πιθανότητα κατάργησής του.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η ψυχρή και ανάλγητη αντιμετώπιση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων προς τους πολίτες β΄ κατηγορίας της περιφέρειας του δήμου Αιγιάλειας, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Καλούμε τη Διοίκηση της Eurobank να αποσαφηνίσει την πρόθεσή της άμεσα. Σε κάθε άλλη περίπτωση μας δίνει το δικαίωμα να έρθουμε σε επαφή με άλλο τραπεζικό όμιλο για την εγκατάσταση τουλάχιστον ενός ΑΤΜ σε κεντρικό και φυλασσόμενο χώρο στο κέντρο του Διακοφτού.

Ελπίζουμε η διαμαρτυρία μας που αντικατοπτρίζει και το αίσθημα όλων των συμπατριωτών μας να τύχει της δέουσας προσοχής από τη Διοίκηση της συγκεκριμένης τράπεζας υπέρ ημών και υμών".

Υποστήριξη: SilkTech