Ο μοναδικός φίλαθλος που έχει για όλα λύση (βίντεο)

Τρίτη, Ιούνιος 1, 2021 - 12:00μμ

Μοναδικός όπως πάντα ο Τάσος Κορόζης…Δείτε τι κάνει για να βοηθάει μια ομάδα της πόλης του που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Γ’Εθνική κατηγορία.

Τι και αν το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο δεν διαθέτει δημοσιογραφικά θεωρία ή έστω ένα χώρο για την μικροφωνική εγκατάσταση. Ο Τάσος έδωσε λύση και σε αυτό που δεν πρόβλεψαν οι κατασκευαστές του γηπέδου. Όπως είναι γνωστό η μικροφωνική για αγώνες της Γ’Εθνικής εκτός από την χρήση για να ακούγονται οι χορηγοί των ομάδων βάση κανονισμών είναι υποχρεωτική για να υπάρχει σε ένα γήπεδο. Ο Τάσος σε κάθε αγώνα την μεταφέρει μαζί του και μέσα από το αυτοκίνητό του ανακοινώνει τις συνθέσεις των ομάδων , μιλαει για τους χορηγούς της ομάδας και συγχρόνως διασκεδάζει με μουσικές επιλογές όσους βρίσκονται στο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο κατά την διάρκεια του αγώνα Παναγρινιακός – ΑΕΜ
Ποιος είναι όμως ο Τάσος Κορόζης….

Ο Τάσος είναι ένας αγαπητός φίλος και άνθρωπος που έχει απίστευτο χιούμορ το οποίο το εκφράζει καθημερινά αλλά και μέσα από την μοναδική του εκπομπή Μπουμστους που προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Αχελώου. Ο Τάσος είναι ένας πολυτάλαντος ηθοποιός που έχει φανατικούς θαυμαστές.

Υποστήριξη: SilkTech