Ο Μιχάλης Λούντζης για τον αποψινό τελικό του Προμηθέα

Δευτέρα, Μάιος 17, 2021 - 10:00πμ
Eurokinissi

Δηλώσεις για τοn σημερινό «τελικό» (20.50 - «Τόφαλος») του Προμηθέα με το Περιστέρι έκανε ο Μιχάλης Λούντζης στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο «μικρός Ντράζεν»:

«Η σειρά αγώνων με το Περιστέρι είναι πολύ αμφίρροπη κι αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έσπασαν την έδρα του αντιπάλου. Αποδείξαμε στο Περιστέρι το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ''must win'' παιχνίδι. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε, ξανακερδίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας σε αυτήν την σειρά αγώνων και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα ''τελικό'' για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρεκλίνουμε από το πλάνο του προπονητή μας ώστε να τα καταφέρουμε στο τέλος. Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά, μιας και έχουμε παίξει φέτος ήδη πέντε φορές, μαζί με το ''Super Cup'' και στο τέλος την πρόκριση πιστεύω θα πάρει η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη θέληση και πάθος. Ευελπιστώ πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος, γιατί, όπως έχω ξαναπεί, ο Προμηθέας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί και πάντα πρέπει να στοχεύουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΝΤΖΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο,τι ήθελε έκανε την Παρασκευή στο 2ο ματς στο Περιστέρι ο Μιχάλης Λούντζης.

Ο νεαρός πλέι-μέικερ του Προμηθέα, ο οποίος ενημερώθηκε ότι θα είναι μέσα στις προεπιλογές του Ρικ Πιτίνο για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη), ήταν ένας σημαντικός «πυλώνας» της μεγάλης νίκης του Προμηθέα, συνδυάζοντας, μάλιστα, την εμφάνισή του με ένα ρεκόρ καριέρας.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 21 πόντους στο παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» κι αυτή ήταν η πρώτη «20άρα» του σε 97 παιχνίδια στη Basket League. Η προηγούμενη, καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 19 πόντων που είχε σημειώσει στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2017-2018 ως παίκτης των Τρικάλων κόντρα στη σημερινή ομάδα του, τον Προμηθέα. Παράληλλα, ο διεθνής γκαρντ με τους 21 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 600 στη Basket League. Πως να μην τον αποκαλούμε μετά τον Λούντζη ως «μικρό Ντράζεν»; Ζητούμενο είαι να συνεχίσει και στα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ (γιατί θα υπάρξουν επόμενα παιχνίδια!) τις καλές του εμφανίσεις. Και σκεφτείτε ότι προέρχεται και από τραυματισμό...

Υποστήριξη: SilkTech