«Ο Μανώλης Παπαμακάριος με χαράκωσε και με γρονθοκόπησε» * Σκληρές εικόνες

Τρίτη, Ιούνιος 4, 2019 - 5:21μμ

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο καταγγέλει η Μαντώ Τζαβάρα.

Στις 2 Ιουνίου, η Μαντώ Τζαβάρα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook σοκαριστικές φωτογραφίες που την δείχνουν να έχει χτυπημένο πρόσωπο, με αίματα και το ένα μάτι της κλειστό από το πρήξιμο. Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον Μανώλη Παπαμακάριο «δολοφόνο» σε σημείο που «ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου». Οπως αναφέρει, ο πρώην μπασκετμπολίστας τη χτύπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν, μετά την τελευταία φορά που χειροδίκησε, το Πάσχα.

«Ηρθε να με αποτελειώσει, αυτός που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και πρόσθεσε: «Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής». Οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της σοκάρουν.

Στη δεύτερη ανάρτησή της γνωστοποίησε πως κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Μανώλη Παπαμακάριου για ξυλοδαρμό αλλά και για κλοπή χρημάτων. Η Μαντώ Τζαβάρα τον κατηγορεί ότι της έκλεψε ποσό 20.000 ευρώ από σημείο του σπιτιού όπου τα κρατούσε και το οποίο του είχε αποκαλύψει. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση και στη μητέρα του, κατηγορώντας την για εκβιασμό.

«Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας», καταγγέλλει

Υποστήριξη: SilkTech