Ο Μάκης Παρασκευόπουλος μας γυμνάζει στο σπίτι με καλεσμένο τον Θανάση Χατζηνικολάου

Πέμπτη, Δεκέμβριος 3, 2020 - 8:02μμ

Ο Mάκης Παρασκευόπουλος, προπονητής φυσικής κατάστασης, υπ. Msc προπονητικής/ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, συνεχίζει να μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής προκειμένου να διατηρήσουμε μία καλή φυσική κατάσταση την περίοδο του lockdown.

Έναν νέο καλεσμένο έχουμε  σήμερα, στο πρόγραμμα  "ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ", τον καθηγητή του ΤΕΦΑΑ/Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνής) Θανάση Χατζηνικολάου.

Οι καλεσμένοι του προγράμματος,  συμμετείχαν σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε τη πρώτη φάση της καραντίνας και προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της υγείας.

Με τη συμμετοχή τους αυτή θέλουν να προάγουν την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, σεβόμενοι την υγεία του διπλανού μας. Ταυτόχρονα προτείνουν τη γυμναστική σα μέσο ευεξίας σωματικής και ψυχικής. Καλεσμένος του σημερινού προγράμματος είναι ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ/Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνής) Θανάσης Χατζηνικολάου.

Ένας επιστήμονας υψηλού επιπέδου, με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.  Ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους έχουν φοιτήσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μα πάνω απ΄όλα ιδιαίτερα ικανός και φιλόδοξος.

 Μέσω της συμμετοχής του μας επισημαίνει πως "η φυσική δραστηριότητα και άσκηση μπορούν να αναιρέσουν τις αρνητικές επιδράσεις της καραντίνας, λόγω της ασθένειας covid-19", μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι, παράλληλα όμως να γυμναστούμε σπίτι '' σύμφωνα με τις οδηγίες των γυμναστών ''.

Υποστήριξη: SilkTech