Ο Μάκης Γιατράς αποβλήθηκε, αρνήθηκε να πάει στα αποδυτήρια και... έφυγαν οι διαιτητές

Δευτέρα, Ιούλιος 4, 2022 - 10:00πμ
Ολιγόλεπτη διακοπή της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Νέων Ανδρών και την Ισπανία

Το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη της Ισπανίας. Η αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο Κάντιθ όμως, δεν είχε απόλυτα φιλικό χαρακτήρα δεδομένου ότι ο Μάκης Γιατράς αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με 2'15'' για το τέλος της δεύτερης περιόδου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε από νωρίς παράπονα από τη διαιτησία, χρεώθηκε αρχικά με τεχνική ποινή στο 4' της αναμέτρησης, αλλά δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε να φωνάζει στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, με αποτέλεσμα αυτοί να τον χρεώσουν ξανά με "Τ" στο 18' και να ζητήσουν την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια. Κάτι τέτοιο δεν έγινε άμεσα όμως, με τους ανθρώπους του επιτελείου της Εθνικής Νέων Ανδρών να παρεμβαίνουν και να επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους, τόσο από τη μία όσο κι από την άλλη πλευρά.
Οι διαιτητές ήταν ανένδοτοι, συνέχισαν να υποδεικνύουν πως ο Μάκης Γιατράς πρέπει να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια κι από την στιγμή που αυτό δεν γινόταν, τότε πήραν οι ίδιοι τον δρόμο προς αυτά. Ένα γεγονός που προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή της φιλικής αναμέτρησης, έως ότου πειστεί εν τέλει ο έμπειρος τεχνικός να αποχωρήσει.
Όπως κι έγινε, με το παιχνίδι να συνεχίζεται...
Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους όμως, ο Μάκης Γιατράς ξαναβγήκε στο παρκέ, κατευθύνθηκε εκ νέου προς τους διαιτητές κι έκανε ξανά τα παράπονά του.
Η φιλική αναμέτρηση έληξε με νικήτρια την Ισπανία (81-79).

Υποστήριξη: SilkTech