Ο Λιμαράκης προς ΝΕΠ, ο Λαμπάτος για την ανδρική ομάδα * Το πάρε δώσε των ομάδων πόλο

Πέμπτη, Αύγουστος 23, 2018 - 4:03μμ

Οι τερματοφύλακες είναι στο προσκήνιο αυτή την περίοδο αναφορικά με τις ομάδες πόλο της περιοχής, καθώς αναμένονται μετακινήσεις. «Βοά η πιάτσα» πως ο διεθνής Κωνσταντίνος Λιμαράκης, που τα έχει σπάσει με τον ΝΟΠ, θα συνεχίσει στην ΝΕΠ και θα συγκροτήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αγγελο Λιβαθινό.

Ο ΝΟΠ ψάχνει για τερματοφύλακα, δοθέντος πως ο Πελοπίδας Αθανασόπουλος (θα) είναι μαθητής Γ' Λυκείου με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Λογικά δεν υπολογίζεται ο Παναγιώτης Ορφανός που πέρυσι έπαιξε μονάχα ένα παιχνίδι. Εγινε κρούση στον πρώην τερματοφύλακά του Πάρη Αγιαννιτόπουλο, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη, πλην όμως πάει στρατό.

Ολα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ο νεαρός Δημήτρης Παναγόπουλος που είχε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Νηρέα Πάτρας που υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική.

Η ΝΕΠ βρίσκεται στο στάδιο ενίσχυσης. Αλλωστε είχαμε ήδη την επιστροφή Λάμπρου Αναστασόπουλου στον πάγκο της ομάδας, ενώ επίκειται κρούση για την επιστροφή και του πάντα σπουδαίου φουνταριστού Κωνσταντίνου Αντίοχου. Δεν αποκλείεται να στραφεί και σε πρώην παίκτες της, που έφυγαν ομαδικά πρόπερσι για τον Νηρέα, όμως υπάρχει και το οικονομικό στη μέση (ανήκουν στον Νηρέα, δεν είναι όλοι ελεύθεροι).

Στον ΝΟΠ, παρά τα προβλήματα με την αναγκαστική απουσία του προέδρου Πέτρο Καθρέπτα, υπάρχει κινητικότητα. Δεν αποκλείεται η αλλαγή στους προπονητές με τον Βασίλη Λαμπάτο να ξαναπαίρνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας. Επίκεται και η επιστροφή κάποιων νεαρών παικτών όπως του αρχηγού της εφηβικής ομάδας Χρήστου Γουργουλέτη κ.ά.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech