Ο Κυριακίδης… επέστρεψε

Παρασκευή, Αύγουστος 9, 2019 - 12:50μμ

Έφυγε από την Πάτρα αφήνοντας πίσω μόνο φίλους. Ο Ηλίας Κυριακίδης στα 2,5 χρόνια παραμονής του στην πόλη έδειξε το σπουδαίο του χαρακτήρα, με όσους συνεργάστηκαν μαζί του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Μετά το τέλος της συνεργασία του με την Παναχαϊκή, η ΑΕΚ τον «έκλεισε» αμέσως και του ανέθεσε το σημαντικότερο κομμάτι των «κιτρινόμαυρων» ακαδημιών, αφού τον έχρισε Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ!

Την Πέμπτη ο Κυριακίδης βρέθηκε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους της ακαδημίας και το προπονητικό τιμ του Atlas fc , για το ξεκίνημα της συνεργασίας και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η ομάδα, έχοντας σαν κύριο στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Atlas FC Σωτήρη Σκρετα, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέξανδρο Κυρσανίδη και τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τους συνεργάτες της ΑΕΚ στην Πάτρα.

Αυτοί είναι ο Μάκης Παρασκευόπουλος που θα αποτελέσει τον επιστημονικό συνεργάτη τους, τους προπονητές Παντελή Πεφανη και Γιάννη Βογιατζή και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Τάσο Γιαλλουρή.

Οι εγγραφές στην ομάδα του Άτλαντα έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλα τα τμήματα και η παρουσία του Κυριακίδη και των συνεργατών του καθιστούν την επιτυχία κάτι παραπάνω από σίγουρη

Υποστήριξη: SilkTech