Ο Κώστας Σακκαλής στις γυναίκες της ΝΕΠ - Στις υποδομές ο Μπιτσάκος

Κυριακή, Νοέμβριος 29, 2020 - 10:40μμ

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε ότι κρίθηκε σκόπιμη μια εσωτερική ανακατανομή ρόλων-αρμοδιοτήτων στον Σύλλογο, προκειμένου αμέσως μετά το πέρας του lockdown να γίνει επανεκκίνηση τόσο στη γυναικεία ομάδα πόλο που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όσο και στις υποδομές.

Μετά από πολλά χρόνια στο τιμόνι των γυναικών της ΝΕΠ, ο Δημήτρης Μπιτσάκος μετακομίζει στις υποδομές των «δελφινιών», με τον Κώστα Σακκαλή να αναλαμβάνει τις γυναίκες που έχουν ξεκινήσει με 0 στα 5 στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Δημήτρης Μπιτσάκος, προπονητής-κόσμημα για τη ΝΕΠ και για το πατραϊκό πόλο συνολικά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας ως επικεφαλής των υποδομών, αλλά και υπεύθυνος στο τμήμα Μίνι Κοριτσιών, προκειμένου να ενταθεί η παραγωγική διαδικασία και η ανέλιξη νέων ταλαντούχων παιδιών.

Την θέση που κατείχε έως τώρα στη γυναικεία ομάδα πόλο ο Δημήτρης Μπιτσάκος, την αναλαμβάνει ο έμπειρος Κώστας Σακκαλής, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στην «οικογένεια» της ΝΕΠ, προκειμένου με τις γνώσεις του και την ικανότητά του να συμβάλει να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

Καλή (νέα) αρχή και στους δυο!».

Υποστήριξη: SilkTech