Ο κόσμος ευχαριστήθηκε την «4η Αθλητική Συνάντηση στη Λίμνη Τσιβλού»

Τετάρτη, Νοέμβριος 6, 2019 - 2:50μμ

Με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων, μαθητών, και την συνολική παρουσία κόσμου ολοκληρώθηκε η «4η Αθλητική Συνάντηση στη Λίμνη Τσιβλού» που οργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου  “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας , και της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Το μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιβάλλον της λίμνης Τσιβλού υποδέχτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά τους αθλητές και τις αθλήτριες που ήρθαν από πολλά μέρη, αλλά και τον απλό επισκέπτη που έλαβε μέρος σε έναν αγώνα δρόμου που τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά και τουριστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Με τη λήξη της 4ης συνάντησης, στόχος όλων είναι η ανάδειξη της ορεινής ομορφιάς της περιοχής και η προώθηση της αγάπης προς την φύση μέσα από εκδηλώσεις σαν αυτή.

Η 4η Αθλητική Συνάντηση περιελάμβανε αγώνες δρόμου (ορεινού τρεξίματος) σε τρεις διαδρομές, απόστασης 2, 5, και 10 χλμ. Όλες περιμετρικά της λίμνης Τσιβλού, αλλά και παράλληλες δραστηριότητες καγιάκ και τοξοβολία.

«Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε φορείς και χορηγούς που χωρίς την στήριξή τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση  αυτή,  φορείς όπως το Δήμο Αιγιαλείας, τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”, το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας, τον Ερυθρό Σταυρό, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) , και την Τοπική Κοινότητα Πλατάνου.

Επίσης τις επιχειρήσεις Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών (ΠΕΣ), Coca – Cola Τρία Έψιλον και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Sport Club – Ηλίας Ψαρράκος και κατάστημα Κλουκίνες – παραδοσιακά προϊόντα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά σε όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών και της πραγματοποίησης της εκδήλωσης και συντέλεσαν στην επιτυχία της», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech