Ο κολυμβητής του ΝΟΠ που διακρίθηκε στα Βραβεία "Σωτήριος Βερσής"

Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019 - 10:09πμ

Ο Πατρινός Άγγελος Κονταρίνης είναι ανάμεσα στους νέους που έλαβαν ένα από τα χρηματικά βραβεία που έχουν θεσπιστεί στη μνήμη του ευεργέτη Σωτήριου Βερσή. Ο Άγγελος Κονταρίνης είναι βαθμοφόρος του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πατρών και εισήχθη δεύτερος με 18.396  μόρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ήταν άριστος μαθητής του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών. Παλαιότερα έκανε κολύμβηση με τον Ναυτικό Ομιλο της Πάτρας.

Τα βραβεία δόθηκαν μετά από αξιολόγηση του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων συνολικά σε έξι νεόυς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

"Σε υλοποίηση της Ανακοίνωσης 113/3.12.2018, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε τέσσερις (4) νέους και νέες που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι.

Η Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στην ως άνω Ανακοίνωση, επέλεξε τους:

 

Άγγελο Κονταρίνη (2ο Σ.Π. Πατρών, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Πελοποννήσου): Ο Άγγελος εισήχθη στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κωνσταντίνα Κωνστούλια (300ο Σ.Π. Σπάρτης, Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Πελοποννήσου): Η Κωνσταντίνα εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Μαλβίνα Μιχάλαινα (10ο Σ.Π. Αναλήψεως, Περιφερειακή Εφορεία Θεσσαλονίκης): Η Μαλβίνα εισήχθη στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.

 

Ιωάννης Παράνομος (4ο Σ.Π. Χαλκίδας, Περιφερειακή Εφορεία Στερεάς Ελλάδος & Εύβοιας): Ο Ιωάννης εισήχθη στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

 

Ειδικά φέτος απονέμονται δύο (2) επιπλέον βραβεία, στις πιο κάτω Βαθμοφόρους, οι οποίες εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και παράλληλα με τις σπουδές τους επέλεξαν να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους στα Προσκοπικά Συστήματα της Περιφερειακής Εφορείας Λέσβου:

 

Φωτεινή Κοκκινίδου (3ο Σ.Ν/Π. Μυτιλήνης): Η Φωτεινή η οποία μέχρι πρότινος ήταν Μέλος του 9ου Σ.Π. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, εισήχθη στο Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Μάρθα Συρρή (2ο Σ.Π. Μυτιλήνης): Η Μάρθα, η οποία μέχρι πρότινος ήταν Μέλος του 2ου Σ.Ν/Π. Βροντάδου Χίου, εισήχθη στο Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 107 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ'".

Υποστήριξη: SilkTech