Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργάνωσε τον καθιερωμένο διασυλλογικό αγώνα

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 4:34πμ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών για τους Περιφερειακούς αγώνες Optimist και Laser 4,7, που θα διεξαχθούν στο Αίγιο, τον Μάρτιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4,7, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργάνωσε τον καθιερωμένο διασυλλογικό αγώνα, με συμμετοχή 70 αθλητών από 8 ομίλους της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα από τους ομίλους Πάτρας, Αιγίου, Σικυωνίων (Κιάτο), Κεφαλονιάς, Ιθάκης Ιωαννίνων, και Καλαμάτας.

Η φετινή διοργάνωση είχε και ένα ιδιαίτερο νόημα για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, αφού ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μίλτου Γιαννούλη, μία ιδιαίτερα προσφιλής και αγαπητή μορφή στους μικρούς αθλητές, ένα μέλος του Ομίλου που έφυγε πρόωρα αλλά με σημαντική προσφορά στον Όμιλο και κυρίως στους μικρούς αθλητές.

Αγωνιστικά, οι συνθήκες που επικράτησαν ήταν καλές με έντονη την παρουσία, ειδικά την 1η ημέρα, του ανατολικού ψυχρού ανέμου που δοκίμασε τους αθλητές και τις επιτροπές. Την Κυριακή, 2η ημέρα, ο ασθενής άνεμος δεν έδωσε πολλά περιθώρια να διεξαχθούν πολλές κούρσες, αλλά με την άνοδο της θερμοκρασίας χάρισε ένα απολαυστικό θέαμα στους θεατές της παραλιακής, μία μικρογραφία της εικόνας των Παράκτιων Μεσογειακών, με τη θάλασσα, δίπλα από την παραλιακή, γεμάτη πανιά.

Ο αγώνας και τις δυο ημέρες μεταδόθηκε live σε διαδικτυακή πλατφόρμα, ενώ θα ανέβει μαγνητοσκοπημένος στην σελίδα του Ομίλου μας στο youtube.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Κατηγορία Laser 4,7 Αγοριών

1η νίκη Χατζηκάκος Κυριάκος-Ευαγόρας του Ι.Ο.Ιωαννίνων

2η νίκη Παπαπαναγιώτου Σταύρος του Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ»

3η νίκη Γεωργόπουλος Λάμπρος του Ι.Ο.Πατρών

Έκτος από τον κυπελλούχο Γεωργόπουλο Λάμπρο, στην παραπάνω κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές μας Σιώκος Ιωάννης 5η θέση, Κουλουμπής-Καλογερόπουλος Αριστοτέλης, 7η θέση και Βλάχος Δημήτριος 8η θέση.

Κατηγορία Laser 4,7 Κοριτσιών

1η νίκη Δευτεραίου Ιωάννα του Α.Ο.Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

2η νίκη Χριστοπούλου Παναγιώτα του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

3η νίκη Πολλάτου Κωνσταντίνα του Ν.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

Κατηγορία Optimist Αγοριών

1η νίκη Γεωργόπουλος Νικόλαος του Ι.Ο.Πατρών

2η νίκη Γκιζαριώτης Γεώργιος του Ι.Ο. Σικυωνίων

3η νίκη Μαρκεζίνης Αναστάσιος του Ι.Ο.Πατρών

Εκτός από τους κυπελλούχους μας Γεωργόπουλο Νικόλαο και Μαρκεζίνη Αναστάσιο, στην παραπάνω κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές μας Μπένος Θεμιστοκλής 5η θέση, Ανδριόπουλος Ιάσων 6η, Γεωργόπουλος Μάριος 7η, Σκαρμίντζος Ανδρέας 16η, Φωτίου Κωνσταντίνος 17η, Τζίμας Αθανάσιος 19η και Οικονόμου Αγησίλαος 22η θέση.

Κατηγορία Optimist Κοριτσιών

1η νίκη Σιώκου Αθανασία του Ι.Ο.Πατρών

2η νίκη Ντρε Ελένη του Α.Ι.Ο.Ρίου «ΙΑΣΩΝ»

3η νίκη Γιαννακοπούλου Χρυσάνθη-Μαρία του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Εκτός από την κυπελλούχο Σιώκου Αθανασία, στην παραπάνω κατηγορία συμμετείχε και η αθλήτρια μας Καραγεωργοπούλου Μαρία-Ειρήνη που κατέλαβε την 4η θέση.

Κατηγορία Optimist 11χρονων Αγοριών

1η νίκη Αναστασίου Κωνσταντίνος του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

2η νίκη Θεοδωρόπουλος Γεώργιος του Ι.Ο. Σικυωνίων

3η νίκη Αναστασίου Μαρίνος του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Στην παραπάνω κατηγορία συμμετείχαν και οι αθλητές μας Θεοδωρόπουλος Σπυρίδων 6η θέση, Κατσαδράμης Νικόλαος 9η και Κουσκουρής Μιχάλης 10η θέση.

Κατηγορία Optimist 11χρονων Κοριτσιών

1η νίκη Δούσκα Όλγα-Θεοδώρα του Ι.Ο.Πατρών

2η νίκη Χατζηπαρασκευά Μαρία του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

3η νίκη Δούσκα Κωνσταντίνα του Ι.Ο.Πατρών

Εκτός από τις κυπελλούχους Δούσκα Όλγα-Θεοδώρα και Δούσκα Κωνσταντίνα, στην παραπάνω κατηγορία συμμετείχε και η αθλήτριά μας Φωτίου Ευφροσύνη 6η θέση.

Το έπαθλο του μικρότερου αθλητή που συμμετείχε στον αγώνα πήρε η Δούσκα Κωνσταντίνα του Ι.Ο.Πατρών, γεννημένη στις 5/5/2010.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα μας τα παιδιά, στην προπονήτριά μας Δήμητρα Αρβανίτη και τον βοηθό της Φώτη Ασημακόπουλο.

Υποστηρικτές του αγώνα ήταν το κατάστημα αθλητικών ειδών «ΔΗΜΗΤΡΙΟΓΛΟΥ» (Γούναρη 49, Πάτρα), το ξενοδοχείο «ΠΟΡΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» (Λευκάδα) και το κομμωτήριο «ΑΚΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ» (Ηρ. Πολυτεχνείου 48, Πάτρα),

Ευχαριστούμε, επίσης, το ζαχαροπλαστείο «Ο ΓΙΩΡΓΟΣ» (Σμύρνης και Φαναρίου, Πάτρα) και την εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ για τα γλυκά και αναψυκτικά που προσέφεραν καθώς και τον κ. Μπένο (Ιακωβίδου 47, Πάτρα) για το τυπογραφικό υλικό του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech