Ο ισχυρός σύμμαχος του Φασούλα απέναντι στον Λιόλιο

Σάββατο, Μάρτιος 6, 2021 - 9:02πμ

Οι εκλογές πλησιάζουν, τα προγνωστικά τρέχουν αλλά ακόμα τουλάχιστον δε θα πούμε κουβέντα γι’ αυτά. Θα τα αφήσουμε για πιο μετά. Διότι τώρα διαμορφώνονται και οι συμμαχίες παράλληλα με την κορύφωση του προεκλογικού αγώνα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας για παράδειγμα βρήκε έναν ισχυρό σύμμαχο απέναντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Όχι όποιον κι όποιον. Τον Τάκη τον Τσαγκρώνη. Τον άνθρωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Συντοπίτης του Λιόλιου ο Τσαγκρωνης και ισχυρό χαρτί του Φασούλα πλέον απέναντι στον Πατρινό. Μεγάλη κίνηση, μεγάλη συμμαχία.

Τι είχε δηλώσει παλαιότερα ο Τάκης Τσαγκρωνης; «Αν το δίδυμο που θα διεκδικήσει τελικά την προεδρεία της ΕΟΚ είναι αυτό μεταξύ Φασούλα-Λιόλιου τότε δεν θέλει ερώτημα ποιος θα πάρει την στήριξη μου. Θα πρέπει να στηριχθεί η υποψηφιότητα Φασούλα επειδή είναι μια προσωπικότητα του μπάσκετ. Θεωρώ, όμως, ότι θα υπάρξουν πολλές ενστάσεις σωματείων και παραγόντων, η όλη διαδικασία έχει πολλά κενά, κάτι δεν πάει καλά και ήδη γίνονται ενέργειες προκειμένου οι εκλογές να γίνουν όπως πρέπει και χωρίς άδικους αποκλεισμούς».

Επίσης είχε καταφερθεί ανοιχτά σε βάρος του Λιόλιου και σε άλλη συνέντευξη του στην εφημερίδα Πελοπόννησος:

«Για τα χρήματα που λέει ο κ. Λιόλιος είναι σκέτος λαϊκισμός. Είναι ανέφικτο να γίνει κάτι τέτοιο με την κατάσταση που ζει η χώρα μας. Μακάρι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν θα θέλαμε να είχαμε την οικονομική δυνατότητα να δώσουμε όλα αυτά που λέει ο κ. Λιόλιος; Τί είμαστε; Κυνηγάμε τα σωματεία;».

Γιατί είναι σκοτωμένοι ο Τσαγκρώνης με τον Λιόλιο; Αν και συντοπίτες; Αν και χρόνια τα είχαν καλά; Δεν το ξέρει κανείς. Οι ίδιοι το γνωρίζουν αλλά η μεταστροφή του έμπειρου παράγοντα είναι εντυπωσιακή.

Μάλιστα ένας άλλος insider, παιδί από την Πελοπόννησο κι αυτό (όχι την εφημερίδα αλλά από νόμο εκτός Αχαΐας) μου είπε ότι ο Τσαγκρώνης και ο Οικονόμου, υποψήφιος με τον Φασούλα κι επίσης Πατρινός είναι συχνά μαζί και κάνουν καλή δουλίτσα με τα σωματεία.

Υπέρ του Φασούλα βέβαια. Όχι υπέρ του Λιόλιου ή του Παπανικολάου...

Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε σ' αυτές τις εκλογές. Και ο ψηλός φαίνεται ότι βρήκε δυνατό χαρτί απέναντι στον Λιόλιο. Το ότι Φασούλας και Τσαγκρώνης ταυτίζονται πλέον είναι πολύ σημαντική εξέλιξη...

 

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech