Ο χλιδάτος γάμος του Γιώργου Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη

Σάββατο, Σεπτέμβριος 17, 2022 - 12:46μμ
Ευτυχία!

Στο  κτήμα της οικογένειας Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη έγινε ο γάμος του Γιώργου Μελισσανίδη και της εκλεκτής της καρδιάς του Σίσσυς Κωνσταντινίδου, το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος του γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη με την Σίσσυ Κωνσταντινίδου πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων.

Η κατοικία Μελισσανίδη στο Πόρτο Ράφτη, παλιότερα ανήκε στην Ντόντα Βορίδη- Γουλανδρή.Ο νεαρός εφοπλιστής είναι ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου ήταν μια πανέμορφη νύφη με δαντελένιο στράπλες νυφικό το οποίο είχε ξεχωριστά δαντελένια μανίκια. Το νυφικό της ήταν σε γοργονέ στιλ και τόνιζε την λεπτή σιλουέτα της.

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη. Η ίδια έχει σπουδάσει φαρμακευτική και εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άννα Βίσση με ολόχρυσο look διασκέδασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.

Η μία από τους δύο κουμπάρους στον γάμο ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει φιλία ετών με τον Γιώργο Μελισσανίδη. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα σε γοργονέ στιλ. Η παρουσιάστρια έκανε την πιο safe αλλά και κομψή επιλογή ενώ ολοκλήρωσε το look με κοσμήματα Κessaris.

 πηγή thetoc.gr

Υποστήριξη: SilkTech