Ο Χάρης Ράντος για τα αποτελέσματα των "μικρών" στην 2η αγωνιστική του Attica

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 26, 2022 - 11:00πμ
Τα αποτελέσματα των Κ-16 και Κ-14

Ο προπονητής των Κ ομάδων της Παναχαϊκής Χάρης Ράντος τοποθετήθηκε στο panachaikifc1891.gr μετά το τέλος των αγώνων για την 2η αγωνιστική του Attica όπου οι δύο «κοκκινόμαυρες» ομάδες είχαν μία νίκη και μία ήττα.
Η σχετική δήλωση: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παιδιών και των δυο ομάδων μας. Η Κ-16 απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βγαίνει σιγά-σιγά η δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό. Επίσης μου άρεσε το γεγονός ότι τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση μετά από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γινόμαστε, πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά. Όσο για την Κ-14 έγινε μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε ομάδα που είχε μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες επί της ουσίας ήταν Κ-15, αλλά ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί άσχετα με το αν δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοντράρουμε τον κάθε αντίπαλο και θα έρθει και το αποτέλεσμα».

* Η Κ-16 της Παναχαϊκης πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Attica με το ευρύ 4-0 εκτός έδρας επί της Κηφισιάς!

Τις προσπάθειες των νεαρών «κοκκινόμαυρων» του Χάρη Ράντου παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
* Η «κοκκινόμαυρη» Κ-14 ηττήθηκε από την ομάδα της Κηφισιάς με 6-4 εκτός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Attica παρουσιάζοντας ωστόσο καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πριν την έναρξη του αγώνα οι «μικροί» φώναξαν δυνατά «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»!
Υποστήριξη: SilkTech