Ο Γιώργος Μπάρλος μια ανάσα από το να μπει στην Παναχαϊκή

Τρίτη, Φεβρουάριος 11, 2020 - 7:52πμ
Ο Γιώργος Μπάρλος σε χθεσινό ραντεβού του για το θέμα της Παναχαϊκής

Σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στην Παναχαϊκή βρίσκεται ο Γιώργος Μπάρλος. Ο Πατρινός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στο τοπικό ποδόσφαιρο μέσο του Ατρομήτου, έχει ξεκινήσει επαφές εδώ και καιρό με τον μεγαλομέτοχο των «κοκκινόμαυρων», Σάκη Καλογερόπουλος.

Η ομάδα βρίσκεται σε τόσο οριακό σημείο από πλευράς άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων για να βγει η χρονιά, που το πρώτο μέλημα του Γ. Μπάρλου είναι αυτό, ώστε να μην βαρέσει κανόνι η Παναχαϊκή.

Ο Μπάρλος μοιάζει αυτή τη στιγμή ο μόνος Πατρινός που μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά την ΠΑΕ, έχοντας αποδείξει και από την ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο την αγάπη του για την πόλη και χώρο.

Αυτή τη στιγμή τις επαφές έχουν αναλάβει οι νομική σύμβουλοι των δύο πλευρών, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά. Ο Χάρης Γρηγορίου από πλευράς του Σάκη Καλογερόπουλου και της ΠΑΕ, αναμένεται άμεσα στην Πάτρα ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Κώστα Κρεμμύρα, νομικό σύμβουλο της πλευράς Μπάρλου.

Άλλωστε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Πατρών, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον για εμπλοκή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αρχικά με βοήθεια για να βγει η χρονιά, ενώ θα λύσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς και το ζήτημα του προπονητικού κέντρου, καθώς θα παραχωρήσει το γήπεδο της Οβρυάς γ’ αυτό το σκοπό.

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech