Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στο αθλητικό συνέδριο του ΝΟΠ

Τρίτη, Νοέμβριος 20, 2018 - 12:51μμ

Επίσης  στα θέματα του συνεδρίου ήταν, η υγεία και η ποιότητα ζωής, ο αθλητικός τουρισμός, η τεχνολογία και επιχειρηματικότητα, βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και ανάπτυξης επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων ενώ έγινε  παρουσίαση 55 επιστημονικών εργασιών.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ήταν επικεφαλής της στρογγυλής τράπεζας σχετικά με τον προγραμματισμό, τις υποδομές και την ενεργοποίηση της Κοινωνίας για τη φιλοξενία των παρακτίων με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του προέδρου του επιμελητηρίου Αχαϊας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Θεοδωρου Μενεγή, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Αυθίνου και του προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Γιώργου Μπεμπέτσου.

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕλλΕΔΑ Γιώργο Γκανάτσιο για τη θεματολογία του συνεδρίου, αναφέρθηκε στην ανάγκη η επιστήμη και η γνώση να  πάρουν τη θέση που τους αξίζει  στη διοίκηση του αθλητισμού και ευχήθηκε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. «Πρέπει να στηριχτούμε στους Έλληνες επιστήμονες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους».

Υποστήριξη: SilkTech