Ο Γ. Παναγιωτόπουλος, η Καραγιάννη, το Παμπελοποννησιακό και η Σάκκαρη

Τετάρτη, Αύγουστος 10, 2022 - 7:28πμ
Με την Αναΐδα Καραγιάννη

Στην Πάτρα βρίσκεται για μίνι προετοιμασία η Αναΐς Καραγιάννη, αθλήτρια στίβου της ΑΕΚ.

Η κορυφαία εμποδίστρια ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στα 100μ. εμπόδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών που θα γίνει στο Μόναχο.

Μαζί της και ο προπονητής της Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο κορυφαίος σπρίντερ που ανέδειξε η Παναχαϊκή, ο πατραϊκός στίβος και ένας εκ των 2-3 καλύτερων 200άρηδων όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Εκεί όπου πριν από 30 χρόνια έχυνε ποτάμια ιδρώτα ο Παναγιωτόπουλος, στο τότε Εθνικό στάδιο της Πάτρας, εκεί επέλεξε να βάλει τις τελευταίες πινελιές της προετοιμασίας της η Καραγιάννη, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Προς επίρρωση της αρτιότητας της εγκατάστασης και του υψηλού επιπέδου του στίβου στην περιοχή μας, κάτι που αντανακλά τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Η Καραγιάννη βρίσκεται από την Κυριακή στην Πάτρα και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο που θα «πετάξει» για Γερμανία. Δήλωσε ξετρελαμένη για το Στάδιο και τις εγκαταστάσεις του.

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Μόναχο, αφού έχει υποχρεώσεις στις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου θα γίνει το US Open και στο οποίο φυσικά θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, της οποίας είναι προπονητής.

Δεν παρέλειψε να δηλώσει ενθουσιασμένος από το Στάδιο, ενώ είχε κι ένα μικρό σχόλιο, όταν τον ρωτήσαμε για τον διεθνή ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»:

«Πολύ χαίρομαι για την διοργάνωση. Μακάρι να είναι ορόσημο, ώστε εκτός από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και τα «Τοφάλεια» να έχουμε κι άλλες διοργανώσεις στην Πάτρα. Η πόλη πρέπει να «βγει» μπροστά και με τέτοιες διοργανώσεις να προσελκύσουμε νέα παιδιά στον στίβο».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech