Ο Φώτης Μπούρκουλας υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Τρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 12:52μμ

Ο παλιός πρωταθλητής στίβου, Φώτης Μπούρκουλας, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Πάτρα.

Στην ανακοίνωσή του  αναφέρεται:

"Αποδέχτηκα την πρόταση του Γρηγόρης Αλεξόπουλος, χωρίς δεύτερη σκέψη, να συμπορευτώ μαζί του σαν Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Αρτικό Διαμέρισμα, με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά!», γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και δράση στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.
Το γεγονός ότι μεγαλώσαμε και διαμορφώσαμε χαρακτήρα στις φτωχογειτονιές αυτής της πόλης, κάνει την αγωνία μας για καλυτέρευση των συνθηκών ζωής και όψης της επιτακτική.
Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Υπηρετώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, και συγκεκριμένα στο 49ο Δημοτικό Σχολείο. Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στον Κλασικό Αθλητισμό (δρόμοι μεγάλων αποστάσεων). Με 35 συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική Ελλάδος.
Έχω το μεράκι και τη διάθεση να εργαστώ για το καλό των συμπολιτών μου και να θέσω την εμπειρία μου στον αθλητισμό και πολιτισμό, αναβαθμίζοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.
Να σηκώσουμε τα μανίκια και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το όραμα, η Πάτρα μας, η πύλη της Δύσης για τους Ευρωπαίους και όχι μόνο, να γίνει «Πρωτεύουσα ξανά!».

Υποστήριξη: SilkTech