Ο φίλος οραματιστής Νάσος Νασόπουλος

Τετάρτη, Φεβρουάριος 10, 2021 - 8:45μμ
Ο Νίκος Βασιλείου

«Με τον Νάσο Νασόπουλο γνωριστήκαμε στις αρχές της 10ετίας του 2000, με την έναρξη της λειτουργίας του Ολυμπιακού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Εγώ είχα τότε την ιδιότητα του εντεταλμένου της ΚΟΕ για το πρόγραμμα στην εορτή των εγκαινίων της εγκατάστασης κι αυτός ήταν υπεύθυνος για το τελετουργικό σκέλος της εκδήλωσης. Από τότε είχαμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όταν εγώ ήμουν αναπληρωτής City Manager, άρα άμεσος συνεργάτης του Νάσου Νασόπουλου. Αργότερα συνεργαστήκαμε και στην σύνταξη του φακέλου των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 που τελικά τους πήρε ο Βόλος και όχι η Πάτρα, αλλά εν τέλει δεν έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να συνεργαστούμε για κάποιο χρονικό διάστημα και στην προετοιμασία των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, καθώς εγώ είχα αναλάβει competition manager στο Open Water και στο Finswimming.

Ηταν ένας εκλεκτός άνθρωπος, οραματιστής, πάντα πιο μπροστά από την εποχή του, διαμορφώνοντας τις εξελίξεις και σίγουρα η απώλειά του είναι μεγάλη και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Παράλληλα, κι εγώ σαν άνθρωπος νιώθω ότι έχασα όχι έναν απλό συνεργάτη, αλλά έναν αδερφό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους συνεργάτες του».

* Ο Νίκος Βασιλείου είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρών διεθνής διαιτητής πόλο

Υποστήριξη: SilkTech