Ο φετινός απολογισμός του Άρη Πατρών

Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2022 - 11:30μμ
Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Άρη Πατρών: Πως μπορεί μια χρονιά που δεν κατέκτησες τίτλους να είναι επιτυχημένη; Πως μπορεί να τελειώσεις μια χρονιά πανηγυρίζοντας και γιορτάζοντας ακόμη και στις «αποτυχίες»;
Μπορεί όταν βλέπεις την ομάδα σου να μεγαλώνει, να ανεβαίνει επίπεδο και να γράφει ιστορία. Γιατί ο Άρης Πατρών φέτος, μπορεί να μην πήρε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, αλλά θα θυμάται αυτή τη χρονιά για πάντα. Για το αήττητο σερί των 12 αγώνων στο πρωτάθλημα, για το αήττητο σερί στα μπαράζ (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), για την 5αρα επί του Παναιγιαλείου στο Κύπελλο, για τον πλουραρισμό στο σκοράρισμα, για την πλειάδα παικτών στις ασίστ, για το θέαμα που προσέφερε, τα φοβερά γκολ που πέτυχε, την επιστροφή στα Προσφυγικά, για χίλιους λόγους...
Ο Άρης φέτος έγινε η αιτία κάθε Κυριακή η Πλ. Ελευθερίας να αποκτήσει πνοή και να πάρει πάλι ζωή η γειτονιά. Έγινε η αφορμή να ξαναβρούμε το κέφι μας, την διάθεση μας και την χαρά μας για το ποδόσφαιρο. Και ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους η χρονιά κρίνετε εξαιρετική αν και με λίγη δόση πίκρας.
Άλλωστε τι θα ήταν η ζωή χωρίς λίγη πίκρα, χωρίς ένα λόγο για να γίνεις ακόμη καλύτερος αύριο, να παλέψεις ακόμη πιο σκληρά, πιο παθιασμένα για την επόμενη μέρα.
Η ομάδα μας δεν μπορεί να είναι λυπημένη γιατί δεν κοιτάζει το σήμερα αλλά το μέλλον. Οι βάσεις μπήκαν. Και πάνω σε αυτές θα βαδίσουμε. Με τα σωστά μας και τα λάθη μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βρίσκεται στην οικογένεια του Άρη. Άλλωστε αν κάτι χαρακτηρίζει την διοίκηση του συλλόγου, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους νέους σε ηλικία, που μαθαίνουν στην πράξη, αποκτούν εμπειρία από το οτιδήποτε και πληρώνουν τα λάθη τους. Άλλες φορές με μικρό αντίτιμο και άλλες με δυσβάσταχτο.
Ακριβώς επειδή μαθαίνουν, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν την ομάδα ψηλά και μαζί με την ομάδα που με το όμορφο της ποδόσφαιρο νικούσε εντός αγωνιστικού χώρου, θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τους «αντιπάλους» πίσω από πόρτες και τηλέφωνα, σίγουρα κάνοντας και άλλα λάθη, σε άλλα επίπεδα. Αλάνθαστος είναι μόνο αυτός που δεν προσπαθεί.
Ακόμη κι έτσι όμως, αυτοί θα είναι εδώ πάντα, αυτοί είναι που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και θα πεθάνουν στην γειτονιά, με το αστέρι στην καρδιά και τα «ερυθρόλευκα» χρώματα.
Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή χρονιά. Η σεζόν 2022-23 μόλις ξεκίνησε...
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Π.Σ. Πάτραι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να μας εκπροσωπήσει επάξια στα μπαράζ και να ανέβει στην Γ' Εθνική. Η πόλη έχει ανάγκη να έχει παρουσία στην κατηγορία...

Υποστήριξη: SilkTech