Ο Φέτελ επισκέφτηκε νεαρούς μηχανικούς σε αναμορφωτήριο φυλακών

Κυριακή, Μάιος 22, 2022 - 4:30μμ
Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ συνεχίζει ασταμάτητα τις κοινωνικές του δράσεις. Λίγες ώρες πριν από τη συμμετοχή του στην πολιτική εκπομπή Question Time του BBC, όπου παραδέχθηκε ανοιχτά ότι είναι υποκριτικό να αγωνίζεσαι στη Formula 1 και να νοιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή, επισκέφτηκε το Ινστιτούτο αναμόρφωσης νεαρών παραβατών στο Φέλτχαμ.
Ο Γερμανός, όπως φαίνεται και στο παρακάτω video που έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin F1, επισκέφτηκε το νεότευκτο συνεργείο για την εκπαίδευση των νεαρών τροφίμων στη μηχανολογία, και στη συνέχεια συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους.
Μεταξύ άλλων, ο Φέτελ είπε πως "δεν πρέπει να υφίσταται καμία προκατάληψη που να σταματήσει εσάς ή οποιονδήποτε άλλον να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε" και συμπλήρωσε ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη ενέπνευσε και τον ίδιο.
Μετά το αναμορφωτήριο του Φέλτχαμ, ο Φέτελ επισκέφτηκε το σχολείο ειδικής αγωγής Oasis Nurture School. Μεταξύ άλλων, το σχολείο αυτό παρέχει ειδική εκπαιδευτική υποστήριξη σε παιδιά που τη χρειάζονται, καθώς και στέγαση και κοινωνική φροντίδα σε παιδιά οικογενειών που για διαφόρους λόγους δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Υποστήριξη: SilkTech