Ο Φειδιππίδης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πέμπτη, Νοέμβριος 10, 2022 - 5:01πμ
Ενημέρωση μελών για την αναχώρηση

Το λεωφορείο του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη για τους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον 39 Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας καθώς και στα 5-10 χλμ. θα αναχωρήσει το Σάββατο 12-11-22 και ώρα 8:00 π.μ. από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (επί της Ι. Ρίτσου). "Θα περάσει από Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα – Μίνι Περιμετρική – Περιφέρεια έναντι Α.Β. Βασιλόπουλου.-Αρέθα- Διόδια. Ο χρόνος άφιξης στην έκθεση του Μαραθωνίου για παραλαβή αριθμών (στο κλειστό του ταε κβο ντο) εκτιμάται στις 12:00μμ. Ελεύθερο χρόνο για περιήγηση φαγητό στην έκθεση μέχρι και δύο-δυόμισι ώρες αναλόγως της ώρας άφιξης. Έπειτα, συγκέντρωση και κατεύθυνση στο Ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για μια χαλαρωτική βόλτα και βραδινό φαγητό.

Το πρωί της Κυριακής μετά το πρωινό, συγκέντρωση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τον Μαραθώνα γύρω στις 6:30. Με την άφιξη του λεωφορείου στον Μαραθώνα έχουμε ήδη τακτοποιήσει τα προσωπικά μας αντικείμενα (ποια θα αφήσουμε στο λεωφορείο και τι θα έχουμε μαζί μας που θα δώσουμε με τον ειδικό σάκο της διοργάνωσης στην εταιρία μεταφοράς για να μας τα φέρει στον τερματισμό ως πρώτη ζήτηση. Το λεωφορείο μας, θα μας περιμένει στον τερματισμό εκεί που θα το κατευθύνει η τροχαία (συνήθως στο fix στην Συγγρού) θα υπάρχει ενημέρωση εκείνη την ώρα... Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα μας, συγκέντρωση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Πάτρα (εκτιμάται 4-5 το απόγευμα). Όσο αφορά τα bib numbers που έχουν σταλεί στα προσωπικά σας e-mails (ελέγχουμε επίσης και τα εισερχόμενα στην ενοχλητική αλληλογραφία), είναι απαραίτητο να τυπώσετε αντίγραφο ή να το έχετε αποθηκευμένο στα τηλέφωνα σας, ώστε μαζί με την επίδειξη της ταυτότητας να παραλάβετε ατομικά το νούμερο . Για τα μέλη που δεν έχουν λάβει e-mail, καμία ανησυχία, με την ταυτότητα τους στην υποδοχή θα εκτυπώσουν το αντίστοιχο αποδεικτικό ώστε να παραλάβουν. Η αλλαγή του block εκκίνησης μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€. Οι αλλαγές στα block εκκίνησης θα πραγματοποιούνται σε «λογικά πλαίσια» και αν είναι εφικτό. Για παράδειγμα αν δύο φίλοι δρομείς είναι σε διαφορετικό block και θέλουν να μπουν στο ίδιο, συνήθως πιο εύκολο είναι να τοποθετηθούν στο block του αργότερου δρομέα. Τέλος σημαντική ενημέρωση πως το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργάνωσης αποσύρθηκε και δεν θα ζητηθεί από κανένα δρομέα Πιστοποιητικό Covid-19 ή κάποιο τεστ.

Πληροφορίες στον Αντώνη Κατσίκη τηλέφ. 6906750495 & 6973370438 - Παναγιώτη Μητρούλια 6932319430 - Τάσο Νταουσιάνη στο τηλέφ 6983510301" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech