Ο Ερντογάν πάντρεψε τον Μεσούτ Οζίλ στον Βόσπορο- ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Ιούνιος 8, 2019 - 10:16μμ

Ο Μεσούτ Οζίλ παντρεύθηκε την «εκλεκτή της καρδιάς του», Αμινέ Γκιουλσέ, με μάρτυρα τον τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο τουρκικής καταγωγής, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Γερμανίας, έδωσε όρκους αιώνιας πίστης με την πρώην Μις Τουρκία και νυν ηθοποιό Αμινέ Γκιουλσέ, ενώπιον του προεδρικού ζεύγους της γειτονικής χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «νεόνυμφοι», ανακοίνωσαν ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός προκειμένου να βοηθήσουν χιλιάδες υποσιτισμένα παιδιά ανά την υφήλιο.

Η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου έφτασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στο πολυτελές ξενοδοχείο, στις όχθες του Βοσπόρου, όπου ο σταρ της Άρσεναλ γιόρτασε την ένωσή του με την Γκιουλσέ και μάρτυρας ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν.

Αλώστε, ο Οζίλ δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του για τον Τούρκο Πρόεδρο. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Γερμανός μέσος επικρίθηκε δριμύτητα επειδή φωτογραφήθηκε να χαρίζει μια φανέλα του στον Ερντογάν, ενώ μετά την αποτυχία της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, αποχώρησε, κατηγορώντας τη γερμανική Ομοσπονδία για ρατσισμό.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Υποστήριξη: SilkTech