Ο Ερμής Αγιάς τη Wild Card για Α1 - Κόροιβος Αμαλιάδας: «Θα επανέλθουμε σύντομα...»

Δευτέρα, Αύγουστος 19, 2019 - 9:56μμ

Ο Ερμής Λάρισας είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 ανδρών τη σεζόν 2019-20. Στην εκδήλωση της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενημέρωσε πως σήμερα το πρωί (Δευτέρα, 19/8) συνεδρίασε η Επιτρoπη της Ομοσπονδίας και αποφάσισε ομόφωνα την άνοδο του Ερμή.

Έδρα της ομάδας της Θεσσαλίας θα είναι η Λάρισα. Συγκεκριμένα, ο Ερμής θα αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης και θα μετονομαστεί σε Larisa BC, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βασίλης Φραγκιάς αναλαμβάνει προπονητής, στη θέση του Κώστα Κεραμιδά που είχε προσληφθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Η ομάδα της Λάρισας και ο Κόροιβος Αμαλιάδας είχαν καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για την κενή θέση στην Basket League και η πρώτη επικράτησε στην ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής, από τρία μέλη της ΕΟΚ (Τσαγκρώνης, Αλεξόπουλος, Μαρκάκης) και δύο του ΕΣΑΚΕ (Μήλας, Ελληνιάδης).

Κόροιβος Αμαλιάδας: «Θα επανέλθουμε σύντομα...»

Με ανακοίνωσή του, μετά την επισημοποίηση της ανόδου του Ερμή Λάρισας στην Α1 με wild card από την ΕΟΚ, ο Κόροιβος Αμαλιάδας στέλνει μήνυμα πως «θα επανέλθουμε σύντομα ... γιατί θα το αξίζουμε πραγματικά».

Οι άνθρωποι του Κοροίβου ζητούν «μεγαλύτερο σεβασμό» λόγω της μακράς διαδρομής του συλλόγου της Ηλείας στο ελληνικό μπάσκετ τονίζοντας πως «ο Κόροιβος δεν είναι ούτε "κομήτης", ούτε διαλύθηκε όταν έπεσε από τα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ούτε μοίρασε ποτέ μεροκάματα για δημόσιες σχέσεις». Στη σχετική ανακοίνωση του Κοροίβου τίθεται και το εξής ερώτημα:

«Που είναι κύριοι σήμερα η Κηφισιά, ο ΚΑΟΔ, τα Τρίκαλα, η Κύμη, η Δόξα Λευκάδας, o Χολαργός, παλαιότερα το Μαρούσι, ο Μακεδονικός, ο Πανελλήνιος κ.λ.π.;».

Στο τέλος, ο Κόροιβος Αμαλιάδας εύχεται στην ομάδα του Ερμή «να επιτύχει στο εγχείρημά της, διότι το μπάσκετ έχει ανάγκη την περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας».

 

Υποστήριξη: SilkTech