Ο Εμπαπέ άναψε… φωτιές με μια ανάρτηση

Τετάρτη, Μάιος 4, 2022 - 10:30μμ
Μια φωτογραφία φούντωσε τις φήμες

Την ώρα που οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένουν με αγωνία τις... ανακοινώσεις απ' την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν (έχει δεσμευτεί να το ξεκαθαρίσει στις 21 Μαΐου, μετά το τελευταίο ματς των Παριζιάνων με τη Μετς), μία φωτογραφία απ' το σπίτι του Γάλλου σούπερ σταρ, ήρθε να βάλει νέες «φωτιές» για μετακίνησή του στη Μαδρίτη.
Ο καλλιτέχνης Όρα Ίτο, προσωπικός φίλος του Εμπαπέ, ανέβασε σε stories στο Instagram, ορισμένες φωτογραφίες απ' το σπίτι του άσου της Παρί, όπου φαίνεται πως έχει ξεκινήσει... πακετάρισμα.
Σε μία απ' τις φωτογραφίες, ο Ίτο, ευχαριστεί τον Εμπαπέ για το δώρο που του έκανε με μία υπογεγραμμένη φανέλα και στο βάθος φαίνεται ένα ράφι με συσκευασμένα όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, καθώς και χαρτόκουτες με διάφορα άλλα αναμνηστικά του 22χρονου επιθετικού. Στις κούτες μάλιστα, υπάρχει πάνω η σφραγίδα της εταιρίας Shugard Self-Storage, που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφορών και μετακομίσεων.
Το αν ο τελικός προορισμός των συσκευασμένων, προσωπικών αντικειμένων του Μπαπέ θα είναι η... Μαδρίτη ή κάποιο πολύ πιο ακριβό σπίτι στο Παρίσι, θα το γνωρίζουν άπαντες σε 18 μέρες από σήμερα...

Υποστήριξη: SilkTech