Ο Δήμος Ασημακόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μουάι τάι

Κυριακή, Μάιος 13, 2018 - 2:47μμ
Ασημακόπουλος - Καραλής

Δεν τα κατάφερε ο Δήμος Ασημακόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μουάι τάι (IFMA World Championships) που έγινε στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Oasis, στην πόλη Κανκούν στο Μεξικό.

Ο πατρινός πρωταθλητής του Σπάρτακου, που εξασφάλισε τη συμμετοχή ύστερα από την 3η θέση που πήρε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όντας πρωταθλητής Ελλάδας έχασε στον πρώτο του αγώνα (63,5κ.) από τον πρωταθλητή Σουηδίας στα σημεία μένοντας εκτός προημιτελικών. Προπονητής του ο Αλέξης Καραλής, που ήταν μαζί του στο Μεξικό.

Ο Ασημακόπουλος που έχει απώτερο στόχο να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό εισιτήριο, σε κάθε περίπτωση θα μπορέσει να έχει οφέλη από αυτή την εμπειρία.
«Χάσαμε δυστυχώς... Mπορούσα πολύ πολύ καλύτερα αυτό μόνο θα πω. Νιώθω πολύ περήφανος που εκπροσώπησα τους δασκάλους μου και την Ελλάδα. Θα γίνω καλύτερος το υπόσχομαι» σχολίασε αμέσως μετά.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να κάνει πράξη αυτό το όνειρο, τη συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πρώτ' από όλους τον επιχειρηματία και πολύτιμο χορηγό του Αλέξανδρο Καλλέργη και τους Φώτη Ράθωση (οικοδομικά υλικά), Κολοκυθάς (πρατήριο καυσίμων), Πετρόπουλος (χωματουργικα), Γλυκότεχνιες (ζαχαροπλαστείο), Grafts Hellas (σχολή γυμναστικής), Καρουζελο και aquarella (Μπινιέρης), Βασίλη Πράπα (Rolling Juice, versus), oxygen και Protein City, την διατροφολόγο Τζίνα Τσιχλιά, το ΦΑΣΟΛΟΙ, ασφαλώς την Πανελλήνια ομοσπονδία Μουαι τάι και φυσικά τους προπονητές του και την οικογένειά του.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech