Ο Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 4:00μμ

Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ανακοίνωσε  ο Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος.

Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό με παρουσία ετών και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης (πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας και υπεύθυνος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004), αλλά και στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας (καθηγητής φυσικής αγωγής, πρόεδρος του Συλλόγου Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», πρώην μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και βετεράνος αθλητής της Παναχαϊκής στους αγώνες αντοχής), ο οποίος ασχολείται διαχρονικά με θέματα που αφορούν τη νεολαία (εργάζεται σε Λύκειο της Πάτρας), την παιδεία (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αχαϊας) και το περιβάλλον (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι του Δασυλλίου και της Ανω Πόλης»).

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε συνέντευξη Τύπου στο ιστορικό καφέ «Ολύμπια» στην Τριών Ναυάρχων, παρουσία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Η ανακοίνωση του Δ. Σπηλιωτόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια για την Πάτρα και συστρατευόμαστε στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης.
Την 1η Ιανουαρίου 2019 ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι για την Πάτρα, η μεγάλη δημοκρατική Ευρωπαϊκή προσπάθεια για να κάνουμε την πόλη μας Πρωτεύουσα Ξανά».
Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος βγήκε μπροστάρης για να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός, για να κοιτάξουμε την Ευρώπη με άλλο μάτι, καθώς εμείς είμαστε η πύλη προς αυτήν. Τέρμα η μιζέρια και τα ψευτοδιλήμματα, στην θεσμική και πολιτική κρίση που περνάει η χώρα μας.
Λιμάνι, εργοστάσια, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός, καθημερινότητα, μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε ξανά την Πάτρα πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει το όραμα, αλλά και τις δυνατότητες με την στήριξη όλων των συνεργατών του να επιτύχει.
Συστρατεύομαι σήμερα μαζί του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας για ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό «αύριο» της Πάτρας, με δουλειά για τους νέους ανθρώπους. Να δώσουμε νέα κίνητρα ως τοπική αυτοδιοίκηση με νέους όρους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς για νέες επενδύσεις, για το άνοιγμα της Πάτρας στην παιδεία, στην ενέργεια, στις κατασκευές, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην εξωστρέφεια».
Από την πλευρά του, ο Γρ. Αλεξόπουλος δήλωσε τα εξής στους εκπροσώπους του Τύπου: «Είμαστε χαρούμενοι που το ψηφοδέλτιό μας έχει ανθρώπους με ήθος και αναγνώριση από την κοινωνία, όπως ο Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος. Ολοι μαζί θα επιδιώξουμε να φέρουμε προστιθέμενη αξία στην πόλη μας. Και επειδή ο αθλητισμός είναι πυλώνας ανάπτυξης, θέλουμε σαν παράταξη και τις 52 Κυριακές του χρόνου να έχουμε 52 αντίστοιχα μεγάλα γεγονότα , που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Δημιουργούμε μια παράταξη για όλη την Πάτρα, που θέλουμε να κάνει όλους όσους επισκέπτονται την πόλη μας να λένε: «Σαν την Πάτρα...». Θέλουμε μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η Δημοτική αρχή δυστυχώς δεν έδωσε τη δέουσα σημασία στη διοργάνωση μεγάλων αγώνων που φέρνουν πλούτο στην περιοχή μας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ακόμη και στον αγώνα που διοργάνωσε για τον Φάνη Τσιμιγκάτο έθεσε βέτο στην στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι συνεργασίες στην σύγχρονη εποχή είναι απαραίτητες. Κανείς δεν μπορεί να πετύχει πράγματα μόνος του».

Υποστήριξη: SilkTech