Ο Δημ. Βουκελάτος από τα Εμιράτα στο βάθρο με τον ΠΟΠ

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2020 - 10:10πμ
Ο Δημήτρης Βουκελάτος

Η τρίτη θέση στο κέϊριν και πολλά ακόμα πλασαρίσματα μέσα στην πρώτη εξάδα ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός του Δημήτρη Βουκελάτου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας.

Ο 31χρονος πρωταθλητής του ΠΟΠ, που απασχολείται στα ναυτιλιακά κι εδώ κι επτά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχοντας ως χόμπι την ποδηλασία, μίλησε για την επιτυχία του στο sportin.gr:

«Έφτασα στην Αθήνα στις 6 Σεπτεμβρίου για να τρέξω στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας. Με πολύ σκληρές συνθήκες προπόνησης στα Εμιράτα, λόγω της ζέστης που κάποιες φορές έφτανε και τους 50 βαθμούς Κελσίου, έγινε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας μου. Στόχος μου ήταν να βρίσκομαι στους 5 καλύτερους της Ελλάδας αλλά τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι περίμενα.
Με μια 2η θέση στο ομαδικό σπριντ, μια 3η θέση στο κέιριν, μια 4η στο ομαδικό πουρσουίτ και μια 5η θέση στα 200μ.ταχύτητας και πολλά προσωπικά ρεκόρ φεύγω από την Ελλάδα γεμάτος αυτοπεποίθηση. Στόχος μου να ξεκινήσω εκεί με τη καινούργια μου ομάδα, την Team ingruppeto grind την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με στηρίζουν σε αυτό που κάνω, το προπονητή μου Λούκα Καταποδη για το προπονητικό πρόγραμμα που μου παρέχει και τους Παναγιώτη Βουκελάτο και Παύλο Χαλκιοπουλο για τη βοήθεια τους στο τριήμερο των αγώνων. Το επόμενο βήμα, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες θα είναι η συνεργασία με κάποιο σπόνσορα ο οποίος θα με στηρίζει και θα είναι δίπλα μου ώστε να μπορέσω να προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα και να ανταποκριθώ σε μεγαλύτερες απαιτήσεις και σε περισσότερες διοργανώσεις».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech