Ο Διαγόρας 2-0 το Πάτραι, Κυπελλούχος Αχαΐας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Απρίλιος 20, 2022 - 6:30μμ
Γιορτή στα Προσφυγικά

Ο Διαγόρας κατέκτησε το 63ο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς νίκησε 2-0 το Πάτραι στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στα Προσφυγικά.

Σκόρερς της συναρπαστικής αναμέτρησης ο Γεωργαντόπουλος στο 61' και ο Αποστολόπουλος στο 90+3' με τα οποία ο Διαγόρας έφτασε στις 3 κατακτήσεις του θεσμού "χρυσώνοντας" το χάπι για τον υποβιβασμό του από τη Γ' Εθνική στην Α' ΕΠΣΑ.

Αντίθετα το Πάτραι έχασε την ευκαιρία για το νταμπλ, παρέμεινε στα 8 τρόπαια (πολυνίκης) και στρέφει πλέον την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, όπου θα αγωνιστεί ως πρωταθλητής ΕΠΣ Αχαΐας.

Το αφιέρωμα του sportin.gr

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Δ. Σακελλαρόπουλος-Β. Γεωργούσης): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Βλασόπουλος (92′ Σαρρής), Παπαδόπουλος (77′ Αποστολόπουλος), Σπανός (84′ Καράμπουλας), Γεωργαντόπουλος, Δ. Αλεξανδρής (77′ Σκεπετάρης).
Στον πάγκο οι : Καράμπουλας, Θωμάς, Σκούρτας, Μικές, Σταθόπουλος, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Παπαϊωάννου, Σαρρής
ΑΠΣ Πάτραι (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Ιωάννου (79΄Φούφουλας), Γιαννόπουλος, Ζέλος, Παπαγεωργίου (72΄Δημητρακόπουλος), Αγριμάκης, Σαμπανέϊ (56′ Αλεξανδρής), Γεωργόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μπακάλης (72′ Μιχαλόπουλος)
Στον πάγκο οι : Κάρδαρης, Μωραϊτης, Αλεξανδρής, Φωτόπουλος, Φούφουλας, Φραγκουλάκης, Αθανασόπουλος, Μιχαλόπουλος, Δημητρακόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Eλένη Αντωνίου
ΒΟΗΘΟΙ: Aβραμοπούλου Ελένη – Σταθοπούλου Αλεξία, 4ος: Φωκάς Αλέξανδρος

* Περισσότεροι από 1.200 οι θεατές που πλημμύρισαν την νότια κερκίδα του γήπεδου (η προς την Αγία Φωτεινή είναι ακατάλληλη), πληρώνοντας και εισιτήριο 5 ευρώ. Τελικά κόπηκαν 529 εισιτήρια, καλύφθηκε το κόστος του τελικού (διαιτησια, γήπεδο, ιατροί, έπαθλα κλπ), και περίπου 2.000 ευρώ έμειναν στα ταμία της Ενωσης.

* Κάκιστη αντίδραση, από ελάχιστους ευτυχώς, φίλους του Διαγορα, που επιτέθηκαν κατά αδίκων για τον υποβιβασμό της ομάδας. Κρίμα σε μια γιορτή.

Μαζί είδαν τον τελικό οι αφανείς ήρωες των δύο φιναλίστ, οι φροντιστές του Διαγόρα και του Πάτραι

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech