Ο Ασημακόπουλος ανεβάζει στροφές για τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα

Σάββατο, Δεκέμβριος 10, 2022 - 10:00πμ
Ο αθλητής του Εύμαχου Πατρών έχει ήδη στο ενεργητικό του 22 αγώνες, με 18 νίκες (10 νοκ άουτ)

Με καθημερινές σκληρές προπονήσεις, ατομικές αλλά και με δυνατά σπάρινγκ, ο Δήμος Ασημακόπουλος φτάνει στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του τίτλου της WMC. Ο Πατρινός αθλητής του Εύμαχου Πατρών προετοιμάζεται για να διεκδικήσει τον επίσημο διεθνή τίτλο και τη ζώνη Muaythai της  WMC . Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 22 αγώνες, με 18 νίκες (10 νοκ άουτ), ο Δήμος Ασημακόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις στο Ελληνικό κοινό του Muaythai.

 Μέλος της Εθνικής Ομάδας, με τρία χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την πρόσφατη συμμετοχή του – το καλοκαίρι του 2022 – στα The World Games, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ (κεντρική φώτο), είναι ένας δεινός μαχητής, πάντα υπολογίσιμος για οποιονδήποτε αντίπαλο. Στον τελευταίο του αγώνα, ακριβώς δύο μήνες πάντα με το εθνόσημο στο στήθος οδήγησε σε διακοπή στον 2ο γύρο τον Ιταλό Αρμάντο Σανσίτσα μέσα στο σπίτι του, πιστοποιώντας την υψηλή του αγωνιστική κατάσταση

Οι αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα δείχνουν καθημερινά την αποφασιστικότητα και την πίστη του να κατακτήσει τη διεθνή ζώνη της WMC «Κάτι λιγότερο από 10 ημέρες έχουν μείνει για μια πολύ δυνατή πρόκληση που μου δίνεται. Ευχαριστώ το δάσκαλο Γιώργο Γκιόκα και την σούπερ ομάδα του  Savage Camp για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια του στο Fight Camp το οποίο φθάνει στο τέλος του. Ετοιμαστείτε να δείτε έναν Δήμο ανανεωμένο γιατί, βήμα πίσω δεν έχει. Κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με τον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον ίδιο μου τον εαυτό! Μην σταματάτε ποτέ να πιστεύετε, μην παρατάτε ποτέ τα όνειρα σας»

 Την 4αδα στην κατηγορία των 66,68 κιλών συμπληρώνουν ιδιαίτερα αξιόμαχοι αντίπαλοι. Ο σκληροτράχηλος 31χρονος Ισπανός Χοσέ Μαρία Κεβέδο Τάπια, έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις έχοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ σε 79 αγώνες με 53 νίκες, 22 ήττες και 4 ισοπαλίες. Ιταλός μαχητής του Max Muay Thai, Άντζελο Μπερναρντόνι, έχει 18 νίκες, 8 ήττες και 1 ισοπαλία (5ΚΟ), ο «ψηλός» από την παραθαλάσσια πόλη Ορτόνα με ύψος 1.91εκ, έχει -δικαίως- το προσωνύμιο “Stickman”.  Ο 28χρονος Κύπριος, Χρήστος Ευγενίου, έχοντας 9 επαγγελματικούς αγώνες αλλά και 52 ερασιτεχνικούς, δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το βαρύτιμο έπαθλο που ο νικητής της 4αδας θα «φορέσει» στη μέση του, τη ζώνη της WMC που μόλις έφτασε από την Ταϊλάνδη.

Υποστήριξη: SilkTech