Ο Αρίων Πάτρας στην καλύτερη θέση της ιστορίας του

Τρίτη, Δεκέμβριος 6, 2022 - 2:00μμ
Η ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

"Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα...λίγο ακόμα θα ιδούμε τις αμυγδαλιές να ανθίζουν..." Οι στίχοι του Γιώργου Σεφέρη μια σημαία ομορφιάς και αισιοδοξίας, που τόσο ωραία έντυσε με τις νότες του ο Μίκης Θεοδωράκης, αποδίδουν με απλότητα πως μόνο με ακατάπαυστη καθημερινή προσπάθεια, αγώνα και μόχθο, βασιζόμενοι σε ιδανικά μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.
Με αυτά τα ιδεώδη και περίσσεια αισιοδοξία μια ομάδα ανθρώπων φίλων του κλασσικού αθλητισμού με πρωτεργάτη τον κυρ Σπύρο Μπούσια ακολουθούμενοι από τους προπονητές Κώστα Μπούσια και Βασίλη Σουβαλιώτη έφτιαξαν το 2012 την αθλητική οικογένεια του Αρίωνα. Από τότε και μέχρι σήμερα με την βοήθεια των ανθρώπων του, εκατοντάδες παιδιά αγόρια και κορίτσια γαλουχήθηκαν στο στίβο μέσα από τις ακαδημίες, πολλοί έγιναν αθλητές αλλά και πρωταθλητές σηκώνοντας κάθε μέρα "λίγο ψηλότερα" τον σύλλογο.
Με την καθημερινή δουλειά, τον κόπο, την κούραση, αθλητών και προπονητών, μέσα από χαρές και λύπες μετά 10 χρόνια βλέπουμε πλέον τις "αμυγδαλιές να ανθίζουν" καθώς σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2022 ο ΑΓΣ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ανήλθε στην καλύτερη θέση της ιστορίας του (66η ) με ρεκόρ βαθμών (1.760,44) μεταξύ των 412 σωματείων της χώρας. Επίσης καταλαμβάνει την 6η θέση μεταξύ των 34 συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και την 3η θέση στη Πάτρα ξεπερνώντας σωματεία με πολύ μεγαλύτερη ιστορία και παράδοση.
Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε αθλητή και αθλήτρια ξεχωριστά για τον αγώνα και την προσπάθεια αλλά και στους άξιους προπονητές τους Κώστα Μπούσια, Βασίλη Σουβαλιώτη, Κώστα Ντιτίνο και Νικολία Καρανάσσου" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αρίων Πάτρας.

Υποστήριξη: SilkTech