Ο Αποστόλης Παναγόπουλος 5ος στο παγκόσμιο παιδικό πρωτάθλημα τάε κβον ντο

Δευτέρα, Αύγουστος 1, 2022 - 12:01πμ
Με τον προπονητή του Χρήστο Αντωνακόπουλο
Τεράστια διάκριση για τον Α.Σ. Αστραπή και την Πάτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στη Σόφια.
Ο Αποστόλης Παναγόπουλος στα -49kg με 2 νικηφόρους αγώνες απέναντι στον Καναδό και τον Ιρακινό αντίπαλό του κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!
Eίναι ο μοναδικός αθλητής απ'την Πάτρα που εκπροσώπησε την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων!
Ξεκίνησε το Παγκόσμιο με εντυπωσιακή νίκη καθώς επικράτησε του Καναδού αντιπάλου του με σκορ 2-0. Έπειτα στην φάση των 16 σημείωσε νίκη απέναντι στον Ιρακίνο αντίπαλό του με σκορ επίσης 2-0. Στην φάση των 8 στον αγώνα για τα μετάλλια, ηττήθηκε από τον Αζέρο αντίπαλο του σε έναν πολύ δυνατό αγώνα που τελείωσε με σκορ 0-2, ενώ κάθε γύρος ήταν οριακός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες του ενός πόντου.
Κατέλαβε έτσι την 5η θέση.
Να σημειωθεί πως με αυτήν του τη διάκριση ο αθλητής  κερδίζει το άνευ για την είσοδό του στην Γυμναστική Ακαδημία και ένα ποσοστό μοριοδότησης 30-40% για τις υπόλοιπες σχολές.
Οι προπονητές που βρέθηκαν στο πλευρό του Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, Χρήστος - Βασίλης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Τσάκωνας είναι περήφανοι που τον συνόδευσαν σε αυτό το πρωτάθλημα και υπόσχονται πολλές διακρίσεις στο μέλλον.
"Να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή Χάρη Παλτόγλου που ανέλαβε τον αθλητή του συλλόγου μας σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα¨αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστραπής
Υποστήριξη: SilkTech