Ο Απόλλωνας έχασε το θρίλερ των δύο παρατάσεων με τον Χολαργό

Παρασκευή, Φεβρουάριος 16, 2018 - 10:09μμ

Σε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια της σεζόν σε όλες τις κατηγορίες, ο Απόλλωνας δεν τα κατάφερε και γνώρισε πικρή ήττα στην Περιβόλα, από τον Χολαργό με 103-97. Οι «μελανόλευκοι» μετά από ένα θρίλερ δύο παρατάσεων δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Αθηναίων και πλέον θα προσπαθήσουν να τους αποφύγουν στα πλέι-οφ.

Για να μπει στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ της ανόδου ο Απόλλωνας έχει να δώσει έτσι κι αλλιώς μεγάλη μάχη, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

Με την ομάδα του Χολαργού να ξεφεύγει πλέον 4 νίκες από την τέταρτη θέση και να γίνεται μαζί με τον Ηρακλή, τα φαβορί για το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ, ο Απόλλωνας έκανε το 0/2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και σε ενδεχόμενο συναπάντημα στην διαδικασία θα πρέπει να πετύχει 3 συνεχόμενες νίκες για να τον αποκλείσει.

Οι «μελανόλευκοι» που γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα, έχουν πολύ δύσκολο έργο και την επόμενη αγωνιστική, καθώς αγωνίζονται στο Ιβανώφειο απέναντι στον δεύτερο Ηρακλή.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας μπήκε δυναμικά, πήρε ένα καλό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Χολαργός ισορρόπησε στο δεύτερο και από το 23’ και μετά παρακολουθήσαμε ένα θρίλερ με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ που οδήγησε σε δύο παρατάσεις και τελικούς νικητές τους φιλοξενούμενους.

Στα χάι λάιτ της αναμέτρησης το εκπληκτικό τρίποντο στο φινάλε της πρώτης παράτασης από τον Άλεξ Ακερ που οδήγησε σε έξτρα πεντάλεπτο. Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι πολύ ανεβασμένος στις τελευταίες αναμετρήσεις, ήταν συγκλονιστικός με 31 πόντους αλλά η εμφάνισή του δεν έφτανε στους «μελανόλευκους».

Υποστήριξη: SilkTech