Ο Αντώνης Γεράνιος στο βόλεϊ του Αίολου Αγυιάς

Κυριακή, Ιούνιος 30, 2019 - 7:50μμ

Ο Αντώνης Γεράνιος ήταν ο εκλεκτός του Αίολου Αγυιάς για να αναλάβει τα τμήματα βόλεϊ του Αίολου Αγυιάς, στη θέση της Έλενας Καγιαλή που αποχώρησε.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αγυιάς:

«Το Δ.Σ. του Αίολου Αγυιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνιο Γεράνιο, ο οποίος αναλαμβάνει νέος υπεύθυνος προπονητής στα τμήματα βόλεϊ του Συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός είναι 53 ετών και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Άνδρες Παναχαϊκής και Απόλλωνα, ενώ διετέλεσε βοηθός προπονητή στην επαγγελματική ομάδα της ΕΑΠ, αλλά και πρώτος προπονητής των «μελανόλευκων» από το 2012 έως το 2015. Το 2016 εργάστηκε στον Ιωνικό Αγρινίου, ενώ από τις αρχές του 2017 μέχρι την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Αίολου Αγυιάς, ο Αντ. Γεράνιος ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project και μια πολύ σπουδαία πρόταση. Θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάζουμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα, όμως τα στοιχήματα μέχρι τώρα τα κερδίζω».

Υποστήριξη: SilkTech