Ο Ανδρέας Ζήκος τεχνικός διευθυντής στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Τρίτη, Αύγουστος 28, 2018 - 10:27πμ

Ο Ανδρέας Ζήκος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος υποδομών στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, εδώ και μερικές ημέρες. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κεραυνού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κεραυνού Αγ.Βασιλείου ανακοινώνει την συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Ζήκο ως τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο ακαδημιών.

Ο Ανδρέας Ζήκος τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως είναι ο Διαγόρας Βραχνέικων,η Αχαϊκή, ο Εθνικός Πειραιώς, η Παναχαΐκή, ο Πατραϊκός (τον οποίο οδήγησε σε άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική),η Δόξα Νέας Μανωλάδας,ο Ατρόμητος Λάππα, η Θύελλα Πατρών, η Ζάκυνθος,ο Διαγόρας Βραχνέικων και ο ΠΑΟ Βάρδας.

Μια ιδιαίτερη χρόνια στην πορεία του ήταν ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης με παρουσία εκτός από την Super League και στους ομίλους του Europa League με τους συλλόγους Tottenham,Besiktas και Partizan.

Ως ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχές στην Εθνική, Ελπίδων,Μεσογειακή και Ολυμπιακή.Έχει αγωνισθεί πάνω από 10 χρόνια στην Παναχαΐκή όπου υπήρξε και αρχηγός της ιστορικής ομάδας της Αχαΐας.

Τον Καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ανάληψη των καθηκόντων του ως τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την προπονητική του πορεία καθώς ταυτόχρονα θα εξασκεί το κύριο επλαγγελμα του,ως προπονητής σε ομάδες εθνικών κατηγοριών".

Υποστήριξη: SilkTech