Ο Αίολος Αγυιάς πέτυχε την έκτη νίκη του

Παρασκευή, Νοέμβριος 30, 2018 - 7:30πμ

Ο Αίολος Αγυιάς πέτυχε την 6η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς επικράτησε στο συναρπαστικό ντέρμπι με την Παναχαϊκή με σκορ 65-61.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, οι γηπεδούχοι πήραν ένα προβάδισμα από τα μισά της β΄ περιόδου, στη γ΄ περίοδο έγινε μια μικρή διακοπή (οι διαιτητές ζήτησαν να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς της Παναχαϊκής για να σταματήσουν να τους φτύνουν από την κερκίδα!), η διακοπή επηρέασε αρκετά τους παίκτες του Ανδρέα Παπαδημητρίου που ήταν μπροστά στο σκορ, οι «κοκκινόμαυροι» ξαναμπήκαν στο κόλπο χάρη στους Οικονομόπουλο και Γατσούλη, για να έρθουν τα τρίποντα των Χατζηκάλφα και Μπαχού για να δώσουν το ροζ φ.α. στον Αίολο Αγυιάς.

Διαιτήτευσαν οι Δημόπουλος, Καρακάσης και Ασλανίδης.

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής αμέσως μετά την αναμέτρηση: «Κερδίσαμε δίκαια μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Για εμάς υπήρχε το "πρέπει" της νίκης, καθώς παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας ακολουθεί και στα πλέι-οφ.

Ελέγχαμε το παιχνίδι με διαφορές της τάξης των 8-10 πόντων, όμως όταν δεν το "τελειώνεις" είναι δεδομένο ότι ο αντίπαλος θα επιστρέψει. Μας επηρέασε στην ροή του παιχνιδιού η διακοπή στο γ΄ 10λεπτο. Θέλω να πω πολλά μπράβο στους παίκτες μου και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Συνεχίζουμε...».

Τα 10λεπτα: 20-19, 35-29 (ημ.), 47-41, 65-61.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημητρίου): Αρχιμανδρίτης 5 (3ριμπ., 3ασ.), Μπαχός 8 (2τρ., 4ριμπ.), Σκόνδρας 12 (8ριμπ., 6ασ., 4λ.), Χαμηλός 13 (2τρ., 6ριμπ., 7ασ.), Θεοδωρόπουλος 2 (8ριμπ.), Λαμπρόπουλος 13, Καποτάς 3 (1), Πετρόπουλος 3 (3ριμπ.), Χατζηκάλφας 6 (2).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αλέκος Πολυδωρόπουλος): Παναγόπουλος 8 (1τρ., 3ριμπ.), Καραγιάννης 6 (4ριμπ.), Γατσούλης 14 (4, 5ριμπ., 3λ.), Χατζής 12 (1τρ., 4ριμπ., 3ασ.), Αδαμόπουλος 3 (3ριμπ.), Παλαδινός 2, Τριπολίδης 7 (1τρ., 8ριμπ.), Οικονομόπουλος 7, Χρυσανθακόπουλος 2.

* Ενταση επικράτησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς της Παναχαϊκής που βρέθηκαν στο «Three Action» να πετάνε μπουκάλια και καφέδες στους διαιτητές. Το διαιτητικό τρίο αποχώρησε από το γήπεδο με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Οι ρέφερι σημείωσαν στο φ.α. όλες τις εντάσεις που σημειώθηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος του.

*  Τα γενέθλιά του είχε τη Δευτέρα το στέλεχος του Αίολου Αγυιάς, Νέστορας Νικολόπουλος, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να του αφιερώνουν τη νίκη. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα του επιφυλάχθηκε και μια τούρτα-έκπληξη.

Υποστήριξη: SilkTech