Ο αγώνας "Θυσίας" του ΠΟ Πατρών

Παρασκευή, Μάρτιος 25, 2022 - 6:47μμ
Η απονομή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (25 Μαρτίου) η πρώτη ημέρα των ποδηλατικών «Αγώνων Θυσίας» που διεξήχθησαν στο Δήμο Δυτικής Αχαϊας.

Ο αγώνας ήταν για παίδες και κορασίδες και διέτρεξε τη διαδρομή Κρίνος - Γιουλέικα - Καραμεσινέικα - Πουρνάρι - Μύρτος - Κρίνος συνολικού μήκους 55 χιλιομέτρων.

Στους παίδες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος του Π.Ο.Π. Πατρών, τη δεύτερη θέση ο Ευστράτιος Μανωλίδης της ΑΕΚ και την τρίτη θέση ο Σπύρος Θεοχάρης του Α.Π.Ο. Κορωπίου.

Στις κορασίδες την πρώτη θέση κατέλαβε η Νίκη Φριτζήλα της ΑΕΚ Τρίπολης, τη δεύτερη θέση η Δέσποινα Τουρλή του Π.Ο.Π. Πατρών και την τρίτη θέση η Ειρήνη Μαγιόγλου του Π.Ο. «Δρήρος» από την Κρήτη.

Οι απονομές στουες νικητές έγιναν στην πατεία του Κρίνου από το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδοίκησης.

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο (26 Μαρτίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας ατομικού χρονομέτρου στη διαδρομή Λάππα - Άραξος. Είναι μια διαδρομή που σε μεγάλο βαθμό θα διατρέξει το ιστορικό τείχος Δυμαίων. Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στο ξενοδοχείο «Niforeika Beach».

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και το Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης και υποστηρίζονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Δυτικής Αχαϊας και το Δήμο Καλαβρύτων.

Υποστήριξη: SilkTech