Ο ΑΣ Αγωγή Πατρών κατέκτησε 8 μετάλλια στο Κim e liu - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2019 - 8:50πμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κim e liu  ταεκβοντό στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 21-22-23/6. Ο Α.Σ. Αγωγή ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχε στο  πρωτάθλημα αυτό και κατάφερε να κατακτήσει 8 μετάλλια, πέντε στο αγωνιστικό ταεκβοντό και τρία στο τεχνικό ταεκβοντό.

Στο αγωνιστικό ταεκβοντό κατέκτησε: ένα χρυσό μετάλλιο με τον Αγγελή Κάρολο και τέσσερα χάλκινα μετάλλια με τους Καλφαγιάννη Σοφία, Κάνιστρα Μάρθα, Λαγκαδινός Γιώργος και Παναγίδης Ναπολέων.

Στο τεχνικό πρωτάθλημα poomsea κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με την Καλφαγιάννη Σοφία ,ένα ασημένιο με την Κώτση Νεφέλη και ένα χάλκινο με την Σαμποδήμου Ναντινα.

Επίσης 5η θέση στη κατάταξη για τον Παπακωνσταντίνοπουλο Ανδρέας, Καλφαγιάννη Νικόλαο , Παππάς Ιωάννης , Παναγλιδης Παναγιώτης, Λαζανά Κλεάνθη, Αγγελή Ερρίκο, Μυλωνόπουλος Γεώργιος, Γουτκίδη Αναστασία, Σταθάτος Χριστόδουλος και Διακαναστάσης Μάριος.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν δυναμικό παρών στο εν λόγω πρωτάθλημα δείχνοντας ότι το πατρινό ταεκβοντό βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Οι προπονητές Κατσιγιάννης Γεώργιος, Καλφαγιάννης Γεώργιος, Καλφαγιάννης Παναγιώτης και Μακρή Παναγιώτα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των μικρών αθλητών.

Υποστήριξη: SilkTech