ΝΒΑ: Οι πρώτες κινήσεις των Μπακς και οι μετακινήσεις Free Agency

Κυριακή, Νοέμβριος 22, 2020 - 11:52μμ

Ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, με υπερδιπλασιασμό αποδοχών, εξασφάλισε από τους Μπακς ο Πατ Κόνατον, έως το καλοκαίρι του 2022. Η ομάδα του  Γιάννη Αντετοκούνμπο του πρόσφερε για δύο χρόνια συμβόλαιο αξίας 8.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίθετα λίγες ημέρες μετά την απόφαση του να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλγουόκι, ο Ρόμπιν Λόπεζ συμφώνησε με τους Ουίζαρντς για μονοετές συμβόλαιο.

Επίσης η ομάδα της Ουάσαινγκτον, με 80 εκατομμύρια  για τα πέντε επόμενα χρόνια, έπεισε τον 28χρονο Λετονό Ντάβις Μπέρτανς, ενώ τη φανέλα της θα φορέσει κάνοντας την πρώτη του απόπειρα στο ΝΒΑ ο Άντονι Γκιλ, αφήνοντας τη Χίμκι μετά τρία χρόνια.

Ο Ρόκετς ολοκλήρωσαν την πρώτη τους κίνηση στη Free Agency, συμφωνώντας με τον Κρίστιαν Γουντ  για τρία χρόνια αντί 41 εκατομμύρια ευρώ, να μετακομίσει από το Ντιτρόιτ.

Οι Τίμπεργουλβς έδωσαν 60 εκατομμύρια δολάρια για 4 χρόνια και κράτησαν τον Μαλίκ Μπίσλι  στη Μινεσότα.

Βόμβα από τους Λος Άντζελες Λέικερς, την πρώτη ημέρα της Free Agency, αφού πήραν από τους συμπολίτες Κλίπερς τον Μοντρέζλ Χάρελ, τον κορυφαίο έκτο παίκτη της περσινής σεζόν, με συμβόλαιο δύο ετών αξίας 19  εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Κλίπερς με τη σειρά τους έδωσαν 64 εκατομμύρια για να κρατήσουν τον Μάρκους Μόρις για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Στο Σαν Αντόνιο θα παραμείνει ο 25χρονος Αυστραλός Γιάκομπ Πελτλ, αφού υπέγραψε με τους Σπερς γνέο τριετές συμβόλαιο, αντί 27 εκατ. δολάρια.

Οι Νάγκετς απέκτησαν τον 30χρονο φόργουορντ ΤζαΜάικαλ Γκριν, ο οποίος αποχώρησε από τους Κλίπερς, για δύο χρόνια έναντι 15 εκατ. δολαρίων.

Από το Ντένβερ στο Ντιτρόιτ  πάει ο 26χρονος φόργουορντ, Τζέραμι Γκραντ, που πήρε 60 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια από τους Πίστονς, ενώ οι Μπλέιζερς εξασφάλισαν τον 23χρονο Ντέρικ Τζόουνς για δύο χρόνια έναντι 19 εκατ. δολαρίων.

Υποστήριξη: SilkTech