ΝΒΑ: Για τρίτη σερί χρονιά ο Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα

Παρασκευή, Ιούνιος 18, 2021 - 9:02πμ

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος, όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/6) από τη λίγκα. Μάλιστα ο «Giannis», είναι ο μοναδικός παίκτης που συγκέντρωσε 100 από τις 100 ψήφους για την πρώτη πεντάδα.

Μαζί του βρίσκονται ο εφετινός MVP του πρωταθλήματος Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ), ο Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ) ο Λούκα Ντόνσιτς (Ντάλας) και ο Καγουάι Λέοναρντ (Κλίπερς).

Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Κρις Πολ (Φοίνιξ), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Τζούλιους Ραντλ (Νέα Υόρκη) και Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια), ενώ η τρίτη πεντάδα αποτελείται από τους Καϊρί Ίρβινγκ (Μπρούκλιν), Μπράντλι Μπιλ (Ουάσινγκτον), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι) και Ρουντι Γκομπέρ (Γιούτα).

Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι για τους Τζοέλ Εμπίιντ και Λούκα Ντόνσιτς, η φετινή επιλογή τους σε ομάδα All-NBA σημαίνει ότι και οι δύο πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις για να υπογράψουν επεκτάσεις συμβολαίου supermax με τις ομάδες τους στην offseason.

Για τον Εμπίιντ αυτό θα σήμαινε τετραετές συμβόλαιο αξίας 190,6 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο θα ξεκινούσε από τη σεζόν 2023/24. Ο Ντόνσιτς από την πλευρά του μπορεί να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αξίας 201,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υποστήριξη: SilkTech