ΝΒΑ: Το double-double του Αντετοκούνμπο και η... χαμένη βολή στην πρεμιέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2020 - 4:02μμ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είχε πληθωρική παρουσία στην πρεμιέρα του ΝΒΑ ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε να στείλει το ματς με τους Σέλτικς στην παράταση. Σε ένα συγκλονιστικό και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι, οι Σέλτικς ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με νίκη το φετινό NBA.

Οι Κέλτες επικράτησαν των Μπακς του Αντετοκούνμπο με 122-121 με το παιχνίδι να κρίνεται στο φανταστικό τρίποντο του Τέιτουμ και στην χαμένη βολή του Γιάνναρου.

Ο back to back πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ έκανε τα πάντα για να φτάσουν οι Μπακς στην πρώτη νίκη της σεζόν έχοντας μείνει 36 λεπτά στο παρκέ.

Συγκεκριμένα μέτρησε 35 πόντους με 10/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 6/8 βολές, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες αλλά και 7 λάθη.

Εκτός των άλλων έμελλε να γίνει και ο... μοιραίος των Μπακς καθώς αστόχησε σε βολή στο τέλος του αγώνα και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει προκειμένου να στείλει το ματς στην παράταση.

Παιχνίδι που μόνο πρεμιέρα της κανονικής διάρκειας του NBA διεξήχθη στη Βοστώνη. Εκεί όπου οι Σελτικς και οι Μπακς τα έδωσαν όλα για τη νίκη, την οποία πήραν στο τέλος οι γηπεδούχοι επικρατώντας με 122-121.

Πραγματικά στον συγκεκριμένο αγώνα φάνηκε ακόμα μία φορά αυτό που λένε για το μπάσκετ, πως δηλαδή και τα τρία τέταρτα της αναμέτρησης να έχεις χάσει, φτάνει να δεις το τελευταίο δίλεπτο για να χαρείς το άθλημα.

Υποστήριξη: SilkTech