Ντι Μάρτζιο: "Η Ρεάλ πάει για διπλό χτύπημα το καλοκαίρι με Εμπαπέ - Χάλαντ"

Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021 - 11:05μμ
Κιλιάν Εμπαπέ

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε ασφυντικό πρέσινγκ στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον κάνει δικό της, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ανένδοτη και δεν ήταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να αφήσει τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.


Το αποτέλεσμα ήταν να αρνηθεί αστρονομικές προτάσεις των μερένγκες, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, να αποκαλύπτει πως η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έχει στο μυαλό της να κάνει ένα ασύλληπτο "κόλπο γκρόσο" στο φινάλε της σεζόν αποκτώντας όχι μόνο τον Εμπαπέ αλλά και το έτερο "next best thing" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάλαντ, από την Ντόρτμουντ.


"Ο Εμπαπέ αποφάσισε να πάρει μία ακόμα ευκαιρία. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν έχει να κάνει με το να αφήσει την Παρί ή την Γαλλία. Αυτό που κοιτάζει είναι να βρει μία νέα πρόκληση και θέλει να παίξει στην Ρεάλ.


Όταν η βούληση κάποιου είναι ισχυρή, είναι δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη. Έχει ήδη συμβόλαιο με την Ρεάλ, που δεν μπορεί να το υπογράψει μέχρι τον Φεβρουάριο
Μόνο μία τρομερή έκπληξη μπορεί να αλλαξει την τελική απόφαση του Κιλιάν καθώς έχει ήδη αποφασίσει", τόνισε ο Ιταλός δημοσιογράφος μιλώντας στην ιστοσελίδα "Sportwetten", και πρόσθεσε αναφορικά με τον Χάλαντ:


"Η Ρεάλ θα προσπαθήσει μαζί με τον Εμπαπέ να πάρει και τον Χάλαντ. Θέλουν να το κάνουν, δεν ξέρω αν μπορούν. Δεν έκαναν πολλά στο μεταγραφικό παζάρι του περασμένου καλοκαιριού πέρα της απόκτησης του Καμαβινγκά.
Οπότε, τη νέα σεζόν δεν θα σταματήσουν στον Εμπαπέ, θα επιχειρήσουν να πάρουν και τον Χάλαντ. Δεν είναι τίποτα να δώσουν 65 εκατομμύρια λίρες για εκείνον. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να δημιουργήσουν μία νέα εποχή με τους Χάλαντ και Εμπαπέ".

Υποστήριξη: SilkTech