Ντέρμπι στα Βραχνέικα- Μάχη για την παραμονή Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 10:01πμ

Επιστρέφει στη δράση μετά από διάλειμμα δύο εβδομάδων το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Στον 6ο όμιλο το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστική περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι του Διαγόρα με τον Παναιγιάλειο στα Βραχνέικα.

Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους κατά μεγάλο ποσοστό στην κατηγορία για δεύτερη σερί χρονιά και μένει μόνο η τυπική επικύρωση, με τους Αιγιώτες να ψάχνουν ένα μικρό… θαύμα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Το τεχνικό δίδυμο (Αλέξης Σπυρόπουλος και Μάκης Λελούδας) επέλεξε για το τοπικό ντέρμπι στα Βραχνέικα τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Κοντογεώργος, Κυριακόπουλος, Γραμματίκας, Αντωνιάδης, Μαλισσόβας, Παπασπηλιόπουλος, Βλάχος, Κουτρόπουλος, Τορεσάνι, Σκούτας, Τζανουλίνος, Λούγκος, Κοτσόκολος, Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος, Σκαρτσίλας, Κούντικ, Πανάρετος και Φουρτάδο.

Ο Πανμοβριακός που βρίσκεται στην ίδια μοίρα υποδέχεται τον Παλληνιακό, ο οποίος δεν έχει στόχο πλέον μετά την εξασφάλιση της παραμονής του, αλλά είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Τόσο ο Παναιγιάλειος, όσο και ο Πανμοβριακός με ενδεχόμενα θετικά αποτελέσματα έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τη ζώνη παραμονής καθώς η Νίκη Τραγανού, θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής (15:00):

Φοίβος Κρεμαστής – Διαγόρας Ρόδου

Πανηλειακός – Αστέρας Αμαλιάδας

Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Βάρδας

Πανμοβριακός – Παλληνιακός

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Παναιγάλειος

Αχαρναϊκός – Ιάλυσος

Ρεπό: Νίκη Τραγανού

Υποστήριξη: SilkTech