Ντέρμπι με τον Πλατανιά (15:00) για την επιστροφή στις νίκες

Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 10:41πμ

Την επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Παναχαϊκή, σε ένα ακόμα ντέρμπι που δίνει στην αυγή του 2019. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον Πλατανιά στην Αγυιά για την 13η αγωνιστική της Football League.

Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στη χρονιά, το σερί της Παναχαϊκής σταμάτησε στον Βόλο, όπου παρά την πολύ καλή εμφάνιση για ακόμα μία φορά, δεν κατάφερε να πάρει ούτε πόντο.

Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, για ακόμα μία εβδομάδα, που αποπροσανατολίζουν το μυαλό των φίλων της, αλλά όχι του τεχνικού τιμ και των παιχτών της, η Παναχαϊκή έχει ακόμα μία δύσκολη αποστολή, καθώς έχει να αντιμετωπίσει ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Ο Πλατανιάς «έρχεται» από τη Super League, και παρότι δεν θυμίζει σε τίποτα ομάδα ανώτερης κατηγορίας, είναι μία από της καλύτερες ομάδες της Foorball League.

Τρεις μέρες πριν την Τούμπα και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Παναχαϊκή έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία πρόκληση στην προσπάθεια που κάνει για αν αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Γέμισε το απουσιολόγιο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που θα στερηθεί της υπηρεσίες του αρχηγού του, Νίκου Λουμπαρδέα (λόγω τραυματισμού), των Μασούρα και Φουρλάνου (που έχασαν προπονήσεις για τον ίδιο λόγο), ενώ είδε τον Σούλη να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, και τον Καρατσανάκοφ να αποχωρεί από την ομάδα.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής επέλεξε τους εξής 20 για το παιχνίδι με τους Κρητικούς:

Καπούταγλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς, την ώρα που η Παναχαϊκή είναι στην 8η με 7 βαθμούς (15) λιγότερους.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2012, και πάλι για το πρωτάθλημα της Football League, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη και στα δύο παιχνίδια.

Υποστήριξη: SilkTech