Ντέρμπι κορυφής στην Αγυιά*Παναχαϊκή-Απολλωνιάδα για την Α1 ΕΣΚΑ-Η

Δευτέρα, Ιανουάριος 14, 2019 - 4:02μμ

Με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από την 13η αγωνιστική είναι η επίσκεψη της «πρωταθλήτριας χειμώνα», Απολλωνιάδας στο κλειστό της Παναχαϊκής.

Μπορεί η «μελανόλευκη» ακαδημία να μην έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα play off, όμως η παρουσία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι τουλάχιστον, αξιέπαινη και τα παιχνίδια με τις ομάδες των play off, όπως η Παναχαϊκή σήμερα, θα κρίνουν την τελική κατάταξη.

Η ΕΑΠ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας της Ζακύνθου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στην Α1.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η «μάχη» της Ολυμπιάδας που προσπαθεί να ανακάμψει με τον Προμηθέα 2014, και το «ντέρμπι» των play off ανάμεσα σε Αίολο Αγυιάς και Ήφαιστο Αχιλλέα.

Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή γίνεται στην Αγιαλεξιώτισσα, όπου η Νίκη υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη, ενώ Αραχωβίτικα και Νέοι Εσπέρου υποδέχονται τον Προφήτη Ηλία και τα Λεχαινά αντίστοιχα, στις υπόλοιπες αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Η 13η αγωνιστική:

ΕΑΠ – Ζάκυνθος  71-59

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

18:30 Νίκη Προαστίου – Ολυμπιονίκης

20:00 Αραχωβίτικα – Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ

20:15 Νέοι Έσπερου – Λεχαινά

20:30 Προμηθέας 2014 – Ολυμπιάδα

20:30 Αίολος Αγυιάς – Ήφαιστος Αχιλλέας

21:00 Παναχαϊκή – Απολλωνιάδα 

Υποστήριξη: SilkTech