Ντέρμπι από τα παλιά με τον Ηρακλή (15:00) στο Καυταντζόγλειο

Κυριακή, Μάρτιος 3, 2019 - 11:31πμ

Ένα ντέρμπι από τα χρόνια της Α’ Εθνικής διεξάγεται σήμερα (15:00, live στο sportin.gr) στο Καυταντζόγλειο. Ο Ηρακλής υποδέχεται την Παναχαϊκή για την 19η αγωνιστική της Football League.

Η Παναχαϊκή σε αντίθεση με τον «Γηραιό» των εσωτερικών προβλημάτων, βρίσκεται στο καλύτερό της… φεγγάρι στη χρονιά και προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας και 5 νίκες συνολικά στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις.

Ένα ντέρμπι παραδοσιακά όμως έχει τις δυσκολίες του, πόσο μάλλον όταν απέναντι είναι ο ιστορικός Ηρακλής, ο οποίος και δεν έχει μείνει εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 8 βαθμοί με τον Ηρακλή να είναι στη 10η θέση και την Παναχαϊκή να πέφτει τέταρτη μετά τη χθεσινή νίκη του Πλατανιά.

Στον πρώτο γύρου η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει 1-0 στην Αγυιά, με το μοναδικό τέρμα να σημειώνει ο μόνιμος σκόρερ της, Χρήστος Ελευθεριάδης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που προετοίμασε την ομάδα του με αρκετές απουσίες αυτή την εβδομάδα, είδε να μένουν εκτός μόνο οι Ντάσιος και Μοντιέλ τελικά, επιλέγοντας για πρώτη φορά στην αποστολή τους νέους Κόβατσετς και Μοσνί.

Η αποστολή που ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους:

Σούλη, Κολοβούρη, Σταμόπουλο, Πολίμο, Πολυχρόνη, Λουμπαρδέα, Τσελεπίδη, Σωτηράκο, Μοσνί, Κολ, Αργυρόπουλο, Φουρλάνο, Κόβατσετς, Παπατόλιο, Πλέγα, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Υποστήριξη: SilkTech