Ντε Λιχτ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A

Παρασκευή, Νοέμβριος 19, 2021 - 10:04μμ
Ματάις Ντε Λιχτ

Η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ιταλία και η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε και τα οικονομικά δεδομένα στη Serie A.


Έπειτα από την αποχώρηση του CR7 που από μόνος του έκανε πολύ μεγαλύτερο τον αντίκτυπο της ιταλικής Λίγκας προς το φίλαθλο κοινό, ο Ματάις Ντε Λιχτ στην άμυνα της Γιουβέντους είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος ολόκληρης της Serie A.
Βάσει των στοιχείων που μεταφέρει η Calcio r Finanza, ο Ολλανδός στόπερ λαμβάνει 8 εκατ.ευρώ κάθε χρόνο, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να βρίσκεται στα 7,5 εκατομμύρια.
Ο Δανός, βέβαια, είναι ιδιαίτερη περίπτωση αφού δεν έχει αγωνιστεί από το καλοκαίρι και το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο ματς με την Φινλανδία στο Euro.

Το συμβόλαιό του παραμένει ενεργό μέχρι τελικά ο παίκτης ν' αποχωρήσει, αφού, λόγω της κατάστασής του απαγορεύεται από κανονισμό στην Ιταλία να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στη χώρα.

Τρίτος κατά σειρά έρχεται ο Πάουλο Ντιμπάλα με τα 7,3 εκατ.ευρώ που έχει λαμβάνειν ετησίως και ακολουθούν με 7 εκατ.ευρώ οι Ράμσεϊ, Ραμπιό, Ιμπραΐμοβιτς και Αλέξις Σάντσες.

Υποστήριξη: SilkTech